519

Başarılı
Makaleler
8
Mikrofonu ortalamanin altinda, agir ve HyperSense ile pili 1 saat bile dayanmiyor. Agirlik kulakligin konforuyla bir nebze telafi edilebilir, HyperSense ozelligini de kulaklik kablolu haldeyken kullanirsiniz ama ortalamanin altindaki mikrofonu icin yapilacak herhangi bir sey yok. Yine de ustundeki mikrofon idare eder ses kalitesine sahip.

Ama tum bunlara ragmen fiyati uygun denilebilir. Yaklasik 900 liralik indirimi mevcut.

Mikrofonu ortalamanin altinda, agir ve hypersense ile pili 1 saat bile dayanmiyor. Agirlik kulakligin konforuyla bir nebze telafi edilebilir, hypersense ozelligini de kulaklık kablolu haldeyken kullanirsiniz ama ortalamanin altindaki mikrofonu icin yapilacak herhangi bir şey yok. Yine de ustundeki mikrofon idare eder ses kalitesine sahip.

Ama tum bunlara ragmen fiyati uygun denilebilir. Yaklasik 900 liralik indirimi mevcut.

Eski bir model bildiğim kadarıyla. Daha iyi muadiller bulunduğunu düşünüyorum.

Daha yeni bir kablosuz Kraken Pro cikmadi zaten.

Cloud II Wireless falan daha iyi bir secim olacaktir yuksek ihtimal mikrofon ve pil omru icin ama bu kulaklık da hiç fena degil ses kalitesi olarak.

Hocam, Cloud 3'ün şarj süresi çok yüksek, hem de aynı fiyat v3 Pro ile.

Oha nasıl zamlanmış 3 Wireless bu kadar?

Kraken V3 Pro eski degil ki. Ayrica su an piyasada Cloud II gibi bir fosilin varligi devam ediyorsa hiçbir kulakligin eskiligi yeniligi tartisilmamali.

Guzel kulaklık, sifir zorunlulugu olanlar alabilir.

Hocam Cloud 2 alan olması, Cloud 2'yi iyi yapmaz. Bir sürü kronik sorunu var Cloud 2'nin.

Kraken V3 Pro eski degil ki. Ayrica su an piyasada Cloud II gibi bir fosilin varligi devam ediyorsa hiçbir kulakligin eskiligi yeniligi tartisilmamali.

Guzel kulaklık, sifir zorunlulugu olanlar alabilir.

Ayrıca başka modelle karıştırmışım ve arka arkaya eski değil demenize gerek var mı? :D

Mikrofonu ortalamanin altinda, agir ve HyperSense ile pili 1 saat bile dayanmiyor. Agirlik kulakligin konforuyla bir nebze telafi edilebilir, HyperSense ozelligini de kulaklik kablolu haldeyken kullanirsiniz ama ortalamanin altindaki mikrofonu icin yapilacak herhangi bir sey yok. Yine de ustundeki mikrofon idare eder ses kalitesine sahip.

Bu bütçeye halihazırda G733 düşmüşken onu alırdım yada biraz daha artırıp Hs80 Max.

Bir urunun outdated olmasi onu alinmaz yapmiyor.

Kraken V3 Pro denginde de kulaklik yok bu butcede.
Kullandınız mı? V3 PRO nasıldır bilmiyorum ama normal V3 kullandım iyi değil, BS V2 Hs 80 daha iyi.

G733 daha soft kullanicilara hitap ediyor.

HS80 Max ise ergonomiden kaybediyor, V3 Pro'nun ergonomisi daha iyi degil de basarili diyeyim. Corsair'deki kafa bandi herkesi memnun etmeyebilir.

Kulaklik mukayesesini birakalim isterseniz cunku sonu bir yere varmiyor. Konuda bahsi gecen butun kulakliklar ust sinif, uzmeyecek aletler.

Konudaki yorumlari bizzat kendi deneyimlerimden turettim. Kisa bir sure kullanma firsatim oldu.

Kraken V3 Pro'dan bahsediyoruz. Yorum yapacaksaniz ayni kulakliga gore yorum yapin.