İkisi de aynı sürücü aynı model ailesi tek farkı wired Wireless farkı hocam her kulaklık herkese olmaz hocam ayrıca ben bizzat almadan önce kendim araştırdım ve V3 Pro alinmamasinin sebebi ise bağlantı kopma sorunu aşırı yaygın Razer maalesef ki buna bir Update falan getirmedi ya da duzeltmedi, Kraken ailesi ise kepçe kulakli arkadaşlarımıza hitap etmez ya da kulak memesi büyük olanlara, HS 80 ise kafası aşırı büyük olan arkadaşlarımıza etmez, yani birinin ergonomisi öbürünün ergonomisiden daha iyi demek kısmen yanlış.G733 daha soft kullanicilara hitap ediyor.
HS80 Max ise ergonomiden kaybediyor, V3 Pro'nun ergonomisi daha iyi degil de basarili diyeyim. Corsair'deki kafa bandi herkesi memnun etmeyebilir.
Kulaklik mukayesesini birakalim isterseniz cunku sonu bir yere varmiyor. Konuda bahsi gecen butun kulakliklar ust sinif, uzmeyecek aletler.
Konudaki yorumlari bizzat kendi deneyimlerimden turettim. Kisa bir sure kullanma firsatim oldu.
Kraken V3 Pro'dan bahsediyoruz. Yorum yapacaksaniz ayni kulakliga gore yorum yapin.
Ses konusunda "eh" denebilecek bir kulaklık HS 80 Max'in sesi kesinlikle daha iyi, hem sound ID özelliği var kendi kulağına göre EQ yapabiliyorsunuz EQ öğrenmeden, Kraken serisinin ses sahnesi vasat G733'un ve HS80'in daha iyi. O yüzden ben BS V2'yi daha çok beğendim eğer Razer istiyorsaniz.
Kraken V3 Pro'nun mik kalitesi ortada şaşırtıcı bir şey yok, beğenmedim.
Genel olarak iyi bir kulaklık değil tek alınma sebebi Razer ve Wireless bir kulaklık istiyorsan, ben kötü demedim daha iyi alternatifleri var. Dolabimdaki Artics 3'um daha iyi ses kastiriyordu.
Son düzenleyen: Moderatör: