usainc
Uzman
31 Mart'ta Amazon'dan satın aldığım Razer Kraken V4 kulaklığım yaklaşık 2 hafta önce bozuldu. Kulaklığın sağ tarafından ışığının vb yanmasına rağmen tuşların çalışmasına rağmen ses gelmiyordu. Önce Amazon'la iletişime geçtim ancak direkt olarak Razer service sitesine attı. Oradan da case açarak 3-4 gün konuştum en sonunda Provideo'ya yönlendirdi. Ürünü paketleyip provideo yetkili servisine yolladım ancak 15-20 gün sonra bana ürünün Amazon tarafından ithal edildiği için servis desteği sağlayamadıklarını söylediler. Olabilir dedim sonucta kendileri ithal etmiyor ancak işin saçma tarafı şurada: Amazon bu ürüne servis desteğini global servise yönlendirerek yapıyorsa global de Provideo'ya yönlendiriyorsa biz nasıl servis desteği alacağız?
Şimdi ürün yaklaşık aldığımdan bu yana maksimum 10 gün kullanıldı. İade etsem paramı alayım desem ürünün sıfır fiyatı en aşağı 8.000₺ ben 4.000₺'ye almıştım 2 katı fark var. Tam burada ne yapmalıyım? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Amazonla konuştuğumda ürün stoklarında olmadığı ve ürünün stoklarına girdiği anda değişim yapacaklarını söylediler ürünün güncel fiyatı 8-10k arası ben indirimle 4k’ya almıştım. Ne kadar beklerim bilmiyorum umarım erken gelir.
Şimdi ürün yaklaşık aldığımdan bu yana maksimum 10 gün kullanıldı. İade etsem paramı alayım desem ürünün sıfır fiyatı en aşağı 8.000₺ ben 4.000₺'ye almıştım 2 katı fark var. Tam burada ne yapmalıyım? Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Amazonla konuştuğumda ürün stoklarında olmadığı ve ürünün stoklarına girdiği anda değişim yapacaklarını söylediler ürünün güncel fiyatı 8-10k arası ben indirimle 4k’ya almıştım. Ne kadar beklerim bilmiyorum umarım erken gelir.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: