ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Razer Leviathan V2 x soundbar 2.699 TL' den satılıyor. Fiyatı normalde 3100'den aşağı değil. Subwoofer'ı yok bunun dışında bir eksisi yok. Oyuna göre ARGB ayarlanması ve Type-C ve BT 5.0 seçenekleri mevcut. Bende Dark SP-214 vardı ve sürekli hışırtı cızırtı sesi duyuyordum bugün bundan 2 taksit vade farksız sipariş geçtim. İhtiyacı olanlar için iyi bir seçenek.

Razer Leviathan V2 x soundbar 2.699 TL' den satılıyor. Fiyatı normalde 3100'den aşağı değil. Subwoofer'ı yok bunun dışında bir eksisi yok. Oyuna göre ARGB ayarlanması ve Type-C ve BT 5.0 seçenekleri mevcut. Bende Dark SP-214 vardı ve sürekli hışırtı cızırtı sesi duyuyordum bugün bundan 2 taksit vade farksız sipariş geçtim. İhtiyacı olanlar için iyi bir seçenek.

Çok güzel fiyat , inşallah elinize sorunsuz şekilde ulaşır.

Çok güzel fiyat , inşallah elinize sorunsuz şekilde ulaşır.
İnşallah hocam. Yurt dışında epey eleştirilmiş ama hayatımda ilk kez kalitesiz bir ekipman aldım Dark SP-214 650 TL idi. Çöp yani ne BT üzerinden ne de jak ile temiz bir ses bile veremiyor. Maddi durum bir tık sıkışık olduğu halde bu indirimi görünce aldım. Atalarımız boşu an dememiş ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye.