İnceleme Razer Naga V2 HyperSpeed

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 199
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    razer

199

Bilgin
Makaleler
10
Öncelikle ürünü 1,5-2 aydır kullanıyorum. İncelemesini de yazacaktım ama müsait olamıyordum, yazamıyordum. Şimdi yazayım dedim.

Hepinize iyi akşamlar. Bugün Naga V2 HyperSpeed’i inceleyeceğiz o zaman başlayalım.

Öncelikle mouse bu. Yandaki tuşlar biraz fazla gözükebilir çünkü bu mouse, MMO oyunları için üretilmiş bir mouse. Ama ben MMO oyuncusu değilim. ‘Ben neden aldım?’ diye soracak olursanız da o tuşlar öyle bir işlevli oluyor ki anlatamam size. Hem tasarımda hem de diğer oyunlarda çok işlevli oluyor. Sadece bununla da kalmıyor; bunu klavyedeki sayı tuşları gibi de kullanabilirsiniz, güzel oluyor.

Mouse hem Bluetooth ile çalışıyor hem de alıcı ile. Hyperspeed modeli olduğu için bu mouse’un alıcısı da daha iyi. Alıcı ile pil ömrü daha hızlı bitiyor, ben o yüzden Bluetooth ile kullanıyorum. Ama şimdi bu mouse'u alanlar diyecek: ‘Lan, bunun alıcısı nerede?’ Cevap basit, mouse’un kapağının altında. Resim gelsin o zaman.

1 tane AA pil ile çalışıyor, aynı zamanda alıcısı da burada. Şimdi diyecek olursanız, ‘Hocam o üstteki iki tuş ne geziyor orada?’ diye, onun da cevabı çocuk oyuncağı. DPI ayarlıyorsunuz, bu kadar; ama atamasını da yaparsınız. Sonra mouse tekerleğine gelelim. Mouse tekerleğinin iki farklı modu var. Biri çok hızlı, pürüzsüz dönerken; diğeri yavaş ve tırtıklı dönüyor. Bu kadar basit, başka detaya gerek yok. Bunu da tekerin altındaki butonla yapıyorsunuz. Ha, teker hakkında bir şey daha diyeyim: Teker’i sağa ya da sola tıklatabiliyorsunuz; onda da yakınlaştırma, uzaklaştırma işte… çocuk oyuncağı ya.

Bu mouse da ele böyle oturuyor işte. Benim elim normale göre biraz küçük ama bu mouse ele cuk diye oturuyor. Palm grip için uygun; claw grip iseniz almayın.

Mouse biraz ağır ama tabii ki de ağır olacak, klavye gibi düğmesi var yanda maşallah. Aynı zamanda eli de biraz terletiyor; özellikle saatlerce oyun oynarsanız eliniz ter içinde oluyor.

Bu tuş atamalarını da Razer Synapse ile yapabilirsiniz. Ama Razer Synapse bence çöp bir uygulama, hantal çalışıyor.

Ben bu mouse’u 2400 TL’ye aldım diye hatırlıyorum, belki fiyatı 2500+ olmuştur. Ama eğer alacaksanız alın; çünkü böyle bir fiyata böyle dolu dolu bir mouse’u zor bulursunuz, benden söylemesi.

Hadi güle güle. Daha detaylı da inceleme yapardım ama benden en fazla bu kadar çıktı; mouse’lardan çok anlamam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…