Bütün yaşanan rezilliklere ek olarak; eğer ürününüzün garantisi bittiyse ve plastikleri trim sesi yapıyorsa üst plastik kasaya silikon kalıp spreyi sürüp trim sesini düşürmeyi deneyebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Olabilir, zira Vatan Bilgisayar'da denediğimde en ufak ses yoktu üründe.Benim de Amazon'dan aldığım Viper V3 Pro'da sallayinca click kısmından ses ve bastırınca ufak çatırdama sesleri geliyor. Biraz bastırınca daha da gelmiyor. Kasaya oturuyor sanırım plastik.
Saçmalık. Belki Amazon'daki ürünler problemlidir. Zira arkadaşım Hepsiburada'dan almıştı ilk çıktığından birkaç ay sonra ve onun evinde denediğimde mouse'u sıkarken parmağımı burkmuştum ancak fareden hiçbir ses gelmemişti.
@michaelscofield ?İade edip yenisini sipariş vermiştim kargo paketini bile açmadım iademi etsem.
Yani, bilemedim. Sorunsuz ise güzel mouse fakat sorunlu gelme ihtimali düşük değil.
Yani, bilemedim. Sorunsuz ise güzel mouse fakat sorunlu gelme ihtimali düşük değil.
Gpx daha kötü değil mi?
Evet, GPX daha kötü.
Spartan
Başarılı
Bütçen çıkıyorsa BeastX serisini al direk. Mini Pro yerine düz modeli tercih et ama. Mini çoğu kişi için fazla ufak kaçıyor. Hatta Viper V3 pro ile eşit boyda olmasını istiyorsan Max sürümünü alman gerekli.Selamlar, konuyu yeni gördüm. Öncelikle geçmiş olsun. Ben de bu mouse’u almayı düşünüyordum. Razer Viper V3 Pro mu, yoksa WLmouse Beast X Mini Pro mu tercih etmeliyim? Bilginiz var mı?
Benzer bütçeye aynı zamanda Asus Harpe Ace 2'de tercih edebilirsin.
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-