Boromir

Uzman
Selam herkese! Almak isteyenlere cok detayli olmayan ama samimi bir inceleme yapmak istedim. Ben oncesinde Steel Series Arctic Nova Pro Wireless kullaniyordum. Kulaklik evet cok iyi. 2 tane pili var reload atar gibi sarj degistirip hemen dahil olabiliyorsunuz vs. Lakin bende cok buyuk bir eksisi vardi. O da deri kulakliklar ve ust tarafin agirligi. Bildiginiz oyun oynarken beyler bir 5 dakika mola kulakligi cikariyim diyordum. Bir de deri oldugundan terleme yapiyordu. Yurt disindan kumas almistim yasaktan once o da iptal oldu. Neyse birgun Vatan'a gideyim dedim. CS Edition'i gordum. Sag olsun ordaki arkadasta cok iyi dedi. Sansa o da CS oynuyormus. Gaza geldim aldim. Kafama taktigim ilk an, dedim ki boyle rahatlik yok. Eve gittim arkadaslarla takiliyoruz. Kulaklik beni bogmadi. Burdan ona +rep veriyorum. Cidden cok iyi. CS Edition'da cok guzel duruyor. Allah herkese Dragon Lore nasip etsin diyelim. Simdi kulakligin mikrofon Nova'dan 10 kat daha guzel. Cidden piyasadaki en iyi mikrofon olabilir headsetler icin. Lakin gelelim sacmaliklarina. Ben kayitta aliyorum. GG vs OBS sonra Youtube'a atiyorum. Arkadas, kulaklik Discord'da INPUT/OUTPUT Chat e alinca calismiyor. Arastirdim. PC'deki butun USB portlari deniyorsunuz. Ses calistiginda sizin portunuz orasi. Bu kalitede bir kulaklik icin boyle kepaze bir olay uzucu olmus. Random Discord'lara girip ses kastim. Cozumu bu ama alacaksaniz tribe girmeyin. Boyle halloluyor. Bir diger uygulama kanseri ise Razer Synapse. Razer Synapse bence buggy bir uygulama. Razer Forumlarin'da bazilari Synaps'i sildim, Steel Series Sonar indirdim yazmis ki ben de ilk basta Sonar ile kullandim. Cunku Sonar her kulaklikla calisiyor. Bugsiz kaliteli bir yazilim yalan yok. Daha bir kere basima geldi ama bir anda ses kesiliyor, butun ses. Kulakligi acip kapatinca calisiyor. Bence bunlarin hepsi Synaps'ten kaynakli. Ayriyetten Synapse'teki Game/Chat Mixer Sonar'daki gibi rahat ve kullanisli degil. Lakin kulaklik o kadar rahat ve kaliteliki bu eksileri umursamiyorsunuz. Son olarak Spatial Audio ve Stereo audio var. Spatial Audio kesinlik onermiyorum. Sesleri bulandiriyor. Bunu Nova'da da kullanmiyordum. Sonuc olarak Razer Blackshark V3 Pro artik benim uzumlu kekim. Cok begendim. Bana uc bucuk attiran ve begenmedigim yazilimsal taraflari var. Konfor ve kalite olarak suana kadar kullandigim en iyi kulaklik. Bir daha kulaklik alacak olursam yine Blackshark serisinden devam edecegim.

Eger kayit aliyorsaniz ayarlar soyle olmali.

Discord - Input/Output = Blackshark V3 Chat (ikiside)

PC Sesleri = Blackshark V3 Game

Synapste Ses = Stereo

Bana biraktigi etkiyi goz onunde bulundurursak benim icin 10/10 ama Synapse bence buggy bir uygulama.

Alacak herkese tavsiye ederim. Nova Pro Wireless'i cok kullandim ama buna o gecis var ya... Sanki 10 FPS ekrandan 480hz OLED'e gecmek gibi. Sevgiler Saygilar.

1768751808193.webp

Ssynapse igrenc olsa bile(Suan full sildim PC'den). Kulaklik asiri rahat ve guzel. Gulu sevdik dikenine katlaniyoruz.

Son düzenleme: