Boromir 5
Uzman
Selam herkese! Almak isteyenlere çok detaylı olmayan ama samimi bir inceleme yapmak istedim. Ben öncesinde Steel Series Arctis Nova Pro Wireless kullanıyordum. Kulaklık evet çok iyi. 2 tane pili var, reload atar gibi şarj değiştirip hemen dahil olabiliyorsunuz vs. Lakin bende çok büyük bir eksisi vardı.
O da deri kulaklıklar ve üst tarafın ağırlığı. Bildiğiniz oyun oynarken beyler bir 5 dakika mola kulaklığı çıkarayım diyordum. Bir de deri olduğundan terleme yapıyordu. Yurt dışından kumaş almıştım yasaktan önce, o da iptal oldu. Neyse bir gün Vatan'a gideyim dedim. CS Edition'ı gördüm. Sağ olsun oradaki arkadaş da çok iyi dedi. Şansa o da CS oynuyormuş. Gaza geldim aldım. Kafama taktığım ilk an, dedim ki böyle rahatlık yok. Eve gittim arkadaşlarla takılıyoruz. Kulaklık beni boğmadı. Buradan ona +rep veriyorum. Cidden çok iyi. CS Edition'da çok güzel duruyor.
Allah herkese Dragon Lore nasip etsin diyelim. Şimdi kulaklığın mikrofonu Nova'dan 10 kat daha güzel. Cidden piyasadaki en iyi mikrofon olabilir headsetler için. Lakin gelelim saçmalıklarına. Ben kayıtta alıyorum. GG vs OBS sonra YouTube'a atıyorum. Arkadaş, kulaklık Discord'da INPUT/OUTPUT
Ayrıca Synapse'teki Game/Chat Mixer Sonar'daki gibi rahat ve kullanışlı değil. Lakin kulaklık o kadar rahat ve kaliteli ki bu eksileri umursamıyorsunuz. Son olarak Spatial Audio ve Stereo audio var. Spatial Audio kesinlikle önermiyorum. Sesleri bulandırıyor. Bunu Nova'da da kullanmıyordum. Sonuç olarak Razer Blackshark V3 Pro artık benim üzümle kekim. Çok beğendim. Bana üç buçuk attıran ve beğenmediğim yazılımsal tarafları var. Konfor ve kalite olarak şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık. Bir daha kulaklık alacak olursam yine Blackshark serisinden devam edeceğim.
Eğer kayıt alıyorsanız ayarlar şöyle olmalı.
Discord - Input/Output = Blackshark V3 Chat (ikisi de)
PC Sesleri = Blackshark V3 Game
Synapse'te Ses = Stereo
Bana bıraktığı etkiyi göz önünde bulundurursak benim için 10/10 ama Synapse bence buggy bir uygulama.
Alacak herkese tavsiye ederim. Nova Pro Wireless'i çok kullandım ama buna o geçiş var ya... Sanki 10 FPS ekrandan 480 Hz OLED'e geçmek gibi. Sevgiler Saygılar.
Ssynapse iğrenç olsa bile (şu an full sildim PC'den). Kulaklık aşırı rahat ve güzel. Gülü sevdik, dikenine katlanıyoruz.
O da deri kulaklıklar ve üst tarafın ağırlığı. Bildiğiniz oyun oynarken beyler bir 5 dakika mola kulaklığı çıkarayım diyordum. Bir de deri olduğundan terleme yapıyordu. Yurt dışından kumaş almıştım yasaktan önce, o da iptal oldu. Neyse bir gün Vatan'a gideyim dedim. CS Edition'ı gördüm. Sağ olsun oradaki arkadaş da çok iyi dedi. Şansa o da CS oynuyormuş. Gaza geldim aldım. Kafama taktığım ilk an, dedim ki böyle rahatlık yok. Eve gittim arkadaşlarla takılıyoruz. Kulaklık beni boğmadı. Buradan ona +rep veriyorum. Cidden çok iyi. CS Edition'da çok güzel duruyor.
Allah herkese Dragon Lore nasip etsin diyelim. Şimdi kulaklığın mikrofonu Nova'dan 10 kat daha güzel. Cidden piyasadaki en iyi mikrofon olabilir headsetler için. Lakin gelelim saçmalıklarına. Ben kayıtta alıyorum. GG vs OBS sonra YouTube'a atıyorum. Arkadaş, kulaklık Discord'da INPUT/OUTPUT
Chat e alınca çalışmıyor. Araştırdım. PC'deki bütün USB portları deniyorsunuz. Ses çalıştığında sizin portunuz orası. Bu kalitede bir kulaklık için böyle kepaze bir olay üzücü olmuş. Random Discord'lara girip ses kastım. Çözümü bu ama alacaksanız tribe girmeyin. Böyle halloluyor. Bir diğer uygulama kanseri ise Razer Synapse. Razer Synapse bence buggy bir uygulama. Razer Forumları'nda bazıları Synapse'i sildim, Steel Series Sonar indirdim yazmış ki ben de ilk başta Sonar ile kullandım. Çünkü Sonar her kulaklıkla çalışıyor. Bugsız kaliteli bir yazılım yalan yok. Daha bir kere başıma geldi ama bir anda ses kesiliyor, bütün ses. Kulaklığı açıp kapatınca çalışıyor. Bence bunların hepsi Synapse'ten kaynaklı. Ayrıca Synapse'teki Game/Chat Mixer Sonar'daki gibi rahat ve kullanışlı değil. Lakin kulaklık o kadar rahat ve kaliteli ki bu eksileri umursamıyorsunuz. Son olarak Spatial Audio ve Stereo audio var. Spatial Audio kesinlikle önermiyorum. Sesleri bulandırıyor. Bunu Nova'da da kullanmıyordum. Sonuç olarak Razer Blackshark V3 Pro artık benim üzümle kekim. Çok beğendim. Bana üç buçuk attıran ve beğenmediğim yazılımsal tarafları var. Konfor ve kalite olarak şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık. Bir daha kulaklık alacak olursam yine Blackshark serisinden devam edeceğim.
Eğer kayıt alıyorsanız ayarlar şöyle olmalı.
Discord - Input/Output = Blackshark V3 Chat (ikisi de)
PC Sesleri = Blackshark V3 Game
Synapse'te Ses = Stereo
Bana bıraktığı etkiyi göz önünde bulundurursak benim için 10/10 ama Synapse bence buggy bir uygulama.
Alacak herkese tavsiye ederim. Nova Pro Wireless'i çok kullandım ama buna o geçiş var ya... Sanki 10 FPS ekrandan 480 Hz OLED'e geçmek gibi. Sevgiler Saygılar.
Ssynapse iğrenç olsa bile (şu an full sildim PC'den). Kulaklık aşırı rahat ve güzel. Gülü sevdik, dikenine katlanıyoruz.
Son düzenleme: