Hocam ürünlerin tamamını kendiniz mi incelediniz? Yoksa internetten mi bakıp yazıyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Ancak daha düşük fiyata Superlight 2'den iyi fareler de var elbette.Fiyatlarını göz önünde bulundurursanız kesinlikle Superlight 2.
Siz ne önerirsiniz? Yakın zamanda mouse değiştiremeyi planlıyorum. Superlight 2 hoşuma gitti görünüşü vs.Ancak daha düşük fiyata Superlight 2'den iyi fareler de var elbette.
Dediğim gibi ayrı konu açmanız daha sağlıklı olur karışıklığı önlemek amacıyla.Siz ne önerirsiniz? Yakın zamanda mouse değiştiremeyi planlıyorum. Superlight 2 hoşuma gitti görünüşü vs.
- Makaleler
- 5
Konuyla alakasız mesaj sayılmaması için konu açmanız daha iyi olur.
Aralarında 1000 TL fark var. Ayrıca eski farem DeathAdder V2 Pro'yu çok seviyordum. Aslında size sorduğum, kişisel nüanslar. Yani ince detaylar. DeathAdder tasarımından vazgeçirecek ne var Superlight'ta?Fiyatlarını göz önünde bulundurursanız kesinlikle Superlight 2.
- Makaleler
- 5
DeathAdder'da yer alan sorunlar Superlight 2'de yok hocam. En azından ben yaşamadım. Logitech markasını da seviyorum o da bir etken. İkisinin karşılaştırmasını yapmayı düşünüyorum hocam orda uzun uzun yazarım.Aralarında 1000 TL fark var. Ayrıca eski farem DeathAdder V2 Pro'yu çok seviyordum. Aslında size sorduğum, kişisel nüanslar. Yani ince detaylar. DeathAdder tasarımından vazgeçirecek ne var Superlight'ta?
Aralarında 1000 TL fark var. Ayrıca eski farem DeathAdder V2 Pro'yu çok seviyordum. Aslında size sorduğum, kişisel nüanslar. Yani ince detaylar. DeathAdder tasarımından vazgeçirecek ne var Superlight'ta?
Hocam 1000 TL fazla verip kronik sorunlu mouse mu almak istiyorsunuz, asıl sorun bu bence. Kulaklığım da Razer, onun da ses açıp kısma scroll u bozuk oraya dokununca ses gidiyor. Bence Razer alınmaz bu fiyatlara. Ne kadar hoş gözükselerde konforlu olsalarda 1 sene geçmeden bozuldu ikisi de o yüzden bir değeri yok bence.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-