Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Esenlikler,

Razer Barracuda X kulaklığından çıkan USB Type-C kablosuyla telefondan bilgisayara dosya aktarabiliyorum ancak internet bağlantısını kuramadım.

Güncelleme: Aygit yoneticisinde ❌ ile gosterilen bir surucuyu guncelleyince oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esenlikler,

Razer Barracuda X kulaklığından çıkan USB Type-C kablosuyla telefondan bilgisayara dosya aktarabiliyorum ancak internet bağlantısını kuramadım.

Güncelleme: Aygit yoneticisinde ❌ ile gosterilen bir surucuyu guncelleyince oldu.
  • Razer Barracuda X kulaklığınızdan çıkan USB Type-C kablosu, genellikle veri aktarımı için tasarlanmıştır, bu nedenle internet bağlantısı kurmak için kullanılmaması beklenir.
  • Ancak bazı durumlarda, bilgisayarınızın USB Type-C portu destekliyorsa ve gerekli sürücüler güncellenmişse, internet bağlantısı kurma imkanı olabilir.
  • Aygıt yöneticisinde ❌ ile gösterilen sürücüyü güncelledikten sonra internet bağlantısını kurabilmeniz, bu durumda USB-C bağlantısının doğru yapılandırıldığını gösterir.
  • Geçmişte bağlantı sorunları yaşadıysanız, bağlantı ayarlarını kontrol etmek önemlidir:
- Ağ Ayarlarını Kontrol Edin: Bilgisayarınızın ağ ayarlarını kontrol edin ve USB bağlantısını seçtiğinizden emin olun.
- Güncellemeleri Kontrol Edin: Hem işletim sistemi hem de ağ aygıtları için güncellemeleri kontrol edin.
- Yeniden Başlatın: Bazen, güncellemelerden sonra bir yeniden başlatma ile sorunlar çözülebilir.

Eğer başka bir sorun yaşıyorsanız veya daha fazla detaya ihtiyacınız olursa, lütfen belirtin.