3 bine satamazsiniz tabii ki, bende de ayni mouse vardi arkadasa hediye verdim. 3K ediyorsa sataymisim ben de.

500-800 arasi bir sey edecegini hesaba katarak butceniz maksimum ne kadar olur?

Bilinmedik markalara yönelmeyi sevmiyorum açıkçası.
Bilinmedik dediginiz markalar cok daha kaliteli switchler ve sensorler kullaniyor sizi "marka" adi altinda kaziklayan markalara gore. Ayrica suan cogu "bilinmedik" dediginiz marka medyada hayvan gibi yayilmis durumda.

Kaan'in dedigi gibi siz bilmiyorsunuz.

Buyur bunda da aynı sensör var. Aynı performansı veriyor mu? Hayır. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...aming-2-4ghz-bt-type-c-fiyati,1062579336.html

Wraith yerli şirket. Satışı orada gördüm ondan dedim. Razer, Logitech alabilecekken gidip bunlara para dökmem.
Hocam her şey sensör değil. Sensöre bakarak alınmıyor fare. MCU da var için işinde. MCU çöp ise isterse 3950 olsun o fare çöptür. Ayrıca Hepsiburada yerli firma değil mi? :D

Aynı performansı veriyor mu? Hayır.
Çünkü MCU'su kötü. Ayrıca neden 1.400 TL'lik farenin 3.000 TL'lik fareyle aynı performansı vermesini bekliyoruz?

Buyur bunda da aynı sensör var. Aynı performansı veriyor mu? Hayır. https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...aming-2-4ghz-bt-type-c-fiyati,1062579336.html

Wraith yerli şirket. Satışı orada gördüm ondan dedim. Razer, Logitech alabilecekken gidip bunlara para dökmem.
Razer'i Logitech'i gidip ofislerinden aliyorsun herhalde. Biz o "bilinmedik" dedigin markalari oneriyoruz da bir butun olarak iyi oldugu icin oneriyoruz. Akakce'de sensoru yuksek secip fiyati en dusuge siraladigin zart zort markasi mouseu atma bana.

Bir seyden anlamiyorsan konusmamak bu kadar zor olmamali. "Bin bilsen de bir bilene sor" diye bir soz var.

Aynısını düşünüyorum, o yüzden sensör aynı diye Throne almam mesela.

Ben siiznkine kötü demedim, bilinmediği için tercih etmem dedim. Siz niye ufak bir çocuğun babasının malını savunduğu gibi savunuyorsunuz ki? Sizin önerdiğinizin iyi olması Razer'ı Logi'yi kötü yapmıyor. Öyle olsa hiçbir Pro gidip bu markaları kullanmaz.

Ayrıca mesele kağıt üstünde bitmiyor. Biraz kullanın deneyin deneyiminiz olsun, ondan sonra burada şov yapın. Kağıt üstünde iyi dediğiniz birçok ürün bomboş çıkabiliyor.

Ayrıca mesele kağıt üstünde bitmiyor. Biraz kullanın deneyin deneyiminiz olsun, ondan sonra burada şov yapın. Kağıt üstünde iyi dediğiniz birçok ürün bomboş çıkabiliyor.
Kullanım deneyiminiz internet kafe mi? 4 aydır Scyrox kullaniyorum aktif olarak, tertemiz fare.

Öyle olsa hiçbir Pro gidip bu markaları kullanmaz.
Profesyonel oyunculara Razer ve Logitech sponsor.

Siz niye ufak bir çocuğun babasının malını savunduğu gibi savunuyorsunuz ki?
Bu soruyu kendinize de sorun isterseniz. Ölümüne Razer ve Logitech savunan sizsiniz hocam konuda.

Son düzenleme:
Ben savunmuyorum herhangi bir markayı. Bilindik marka tercih etme yanlısıyım sadece. Sponsorlukla alakası bile yok. XANTARES hala kablolu Zowie kullanıyor. Wicadia sürekli yeni şeyler deniyor. Sponsorlukla olacak olsa performanslarında görürdük bunu. Örneğin Woxic uzun süredir Viper V3 Pro kullanıyor. Geçen turnuvada yanlış görmediysem SS vardı elinde. Son turnuvada da belki bu yüzden kötüydü.

Özetle sizin markalarınızı kötülememekle beraber hak etmediğini düşündüğüm paraları istemelerini doğru bulmuyorum. Bildiğimden devam eder, tavsiye ederim.

3 bine satamazsiniz tabii ki, bende de ayni mouse vardi arkadasa hediye verdim. 3K ediyorsa sataymisim ben de.

500-800 arasi bir şey edecegini hesaba katarak butceniz maksimum ne kadar olur?

Bilinmedik dediginiz markalar cok daha kaliteli Switch'ler ve sensorler kullaniyor sizi "marka" adi altinda kaziklayan markalara gore. Ayrica şu an cogu "bilinmedik" dediginiz marka medyada hayvan gibi yayilmis durumda.

Kaan'in dedigi gibi siz bilmiyorsunuz.

Arkadaşım bana 3kya ver alırım dedi. Verdim gitti. Şimdi önerilere açığım hypersquad'danda çok şikayet var deniliyor emin olamadım.