Gpx klonu boyut olarak falan. Benim elim ortalama boyutta, bayağı rahat ettim.
Razer Deathader V2 kullanıcıyım. O kadar rahat ki başka bir mouse kullanma isteğim pek yok. Razer biraz ucuza üretse ve MCU, kalite gibi şeylere dikkat etse sadece onu alırım muhtemelen. Şöyle magnezyum bir mouse olsa ucuza mesela.

Razer DeathAdder V2 kullanıcıyım. O kadar rahat ki başka bir mouse kullanma isteğim pek yok. Razer biraz ucuza üretse ve mcu, kalite gibi şeylere dikkat etse sadece onu alırım muhtemelen. Şöyle magnezyum bir mouse olsa ucuza mesela.

İşte bu indirimini açtığım mouse tam olarak öyle. Ucuz fiyat olmasına rağmen mcuya falan abanmışlar, donanımı iyi bayağı. Ama işte böyle fareler çok sayılı oluyor sorun o. Geneli kötü maalesef.

İşte bu indirimini açtığım mouse tam olarak öyle. Ucuz fiyat olmasına rağmen mcuya falan abanmışlar, donanımı iyi bayağı. Ama işte böyle fareler çok sayılı oluyor sorun o. Geneli kötü maalesef.
Benim Deathader ile aynı boyda zaten. Para olsa çekerdim.

Ağırlık dışında pilin ekstra artıları var aslında. Ömrü azalsa yenisini direkt alabiliyorsun, daha uzun süre kullanım sağlıyor, değiştirilebilir pil şeklinde sınırsız şekilde de kullanabiliyorsun. Değiştirilebilir batarya olan fareler az piyasada ama pilde bunu istediğin gibi yapabiliyorsun.

Orası öyle ama pile ekstra masraf gerekiyor, bataryalı cihazlar 10 20 dakika da doluyor 0 masraf.

Orası öyle ama pile ekstra masraf gerekiyor, bataryalı cihazlar 10 20 dakika da doluyor 0 masraf.

Vallahi ben o kadar cihaz kullandım 10-20 dakikada dolan bir bataryaya denk gelmedim daha. 1 saat sürüyor ortalama. Masraf 1 kere yapılıyor ve değiyor bence, başka cihazlarda kullanma imkanı da var. Bende zaten şarj standı vardı ondan 200 liraya çözdüm orası ayrı ama. Bir de pil masrafını saysak bile fiyat iyi zaten, 2300-2400 TL'ye nerede Amazon garantili bilindik marka ve çok iyi donanım var ki. Absürt fiyata çıksa pil ile, ben de önermezdim.