Çok sağlam bir model. Hayvani derecede iyi Build kalitesi. Aktif kullandığım bir model. 500Akakçe kuponunu kullanın. Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Superlight 2'nin yanında ilaç gibi bir ürün. Bütçesi olanlar kaçırmasın.
Kesinlikle. Hemen hemen aynı fiyattalar. GPX 2'den çok daha iyi bir model.Superlight 2'nin yanında ilaç gibi bir ürün. Bütçesi olanlar kaçırmasın.
İlla diyor ki "gel beni al."Çok sağlam bir model. Hayvani derecede iyi Build kalitesi. Aktif kullandığım bir model. 500Akakçe kuponunu kullanın. Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit var.
Al sen de, kefenin cebi yok dedim kaç kere.
Önce sistemi dizeyim ya.
Çevre ekipmanlarını hallederiz.

Shock Blast
Uzman
Yeni Superstrike 2 dişinda hicbif fareye okadar verilmemesini dusunuyorum geçen mağazada denemiştim fiyati çok geldi, onun yerine klon ATK fareleri çok daha mantikli, fare piyasasi yeni teknoloji gelmediği surece tırt.Çok sağlam bir model. Hayvani derecede iyi Build kalitesi. Aktif kullandığım bir model. 500Akakçe kuponunu kullanın. Ayrıca peşin fiyatına 9 taksit var.
Klon ATK farelerinin çoğunun BQ/QC sorunu var. Build kalitesi VV3 Pronun tozu kadar bile olamaz. Size göre fazla olabilir fakat iyi bir mouse kullanmak isteyenler alabilir.onun yerine klon ATK fareleri çok daha mantikli, fare piyasasi yeni teknoloji gelmediği surece tırt.
wallywestr
Uzman
Bu sorunlar A9 Ultrada da var mı? Yeni sipariş ettim o yüzden merak ettimKlon ATK farelerinin çoğunun BQ/QC sorunu var. Build kalitesi VV3 Pronun tozu kadar bile olamaz. Size göre fazla olabilir fakat iyi bir mouse kullanmak isteyenler alabilir.
Yok. Olsaydı size önermezdim.Bu sorunlar A9 Ultrada da var mı? Yeni sipariş ettim o yüzden merak ettim
Yine de şans faktörünü unutmayın.