VV3 Pro.

Arkadaş peşin fiyatına taksit ile alacaktı. O yüzden Trendyol, HB gibi yerlere bakıyor.
Hocam razer türkiye'ye destek vermediği için,
Diyelim ki kablosunu kaybettim veya kırıldı veya optiği hasar aldı garantisiyle tamire yollamak istesem TR'ye destek vermedikleri için sıkıntı olabilir diye geliyor bana bu yüzden razerden şüphe ediyorum nedense.
Logitech adamlar mesela her yerde desteği var.
ama 2 tane logitech mouse'lerim var zaten razer vv3 Pro. alsam pişman etmez içinden dongle çıkıyor mu 8K hz için ?

Logitech'in desteği var, yolluyor da yolladıkları ürünler gümrükte kalıyor hocam. Arkadaşa geçen G733 yolladılar, gümrükte kaldı, çocuk 1 ay UPS ile uğraştı ama geçirtemedi. Razer Viper V3 Pro tabii ki pişman etmez, Hyperspeed alıcı da çıkıyor içinden. Razer ürünlerinde yetkili servis genelde hep değişim kararı veriyor. O yüzden bir sorun olursa yine yeni ürün alabiliyorsunuz.

Normalde onun ayrıyeten ücreti 40 dolar zaten.

Logitech'in desteği var, yolluyor da yolladıkları ürünler gümrükte kalıyor hocam. Arkadaşa geçen G733 yolladılar, gümrükte kaldı, çocuk 1 ay UPS ile uğraştı ama geçirtemedi. Razer Viper V3 Pro tabii ki pişman etmez, Hyperspeed alıcı da çıkıyor içinden. Razer ürünlerinde yetkili servis genelde hep değişim kararı veriyor. O yüzden bir sorun olursa yine yeni ürün alabiliyorsunuz.

Normalde onun ayrıyeten ücreti 40 dolar zaten.
superlight 2'den neden övünülen bir marka bu kadar razer vv3 pro hocam ?

Superlight 2'den neden övünülen bir marka bu kadar Razer VV3 Pro hocam ?
Superlight 2'nin coating sorunu çözülmüş gibiydi ama yine baş göstermeye başladı çoğu kişide. Yan kısımlarında soyulma, parlama, renk atmaları, sararmalar yapıyor. VV3 Pro'da bunların hiçbiri yok.

Superlight 2'nin coating sorunu çözülmüş gibiydi ama yine baş göstermeye başladı çoğu kişide. Yan kısımlarında soyulma, parlama, renk atmaları, sararmalar yapıyor. VV3 Pro'da bunların hiçbiri yok.
2 tane superlight mousem var zaten hocam farklılık istiyorum açıkcası ama VV3 Pro hiç kullanmadığım bir Razer mouse olunca içime şüphe geliyor sonuçta yıllardır Logitech mouseleri kullanmış olarak çok memnunum logitech'den.
Ama VV3 Pro alırsam Logitech mouse'sinden bir görünüş farkları yok gibi Siyah renk alacağım için zaten pek fark etmiyor.
Superlight 2 888 IPS VV3 Pro 755 IPS.

888 IPS ile 755'in farkını imkanı yok hissedemezsiniz. Onlar sadece kağıt üzerinde.

Zaten skatez, malzeme kalitesi olarak da VV3 Pro daha önde.