Detaylar
Kim cevapladı?Çok pahalı. Fiyatının düşmesini bekleyin.
V4 Pro şu an yanlış degilsem 10 bin lira olması lazim o bütcede kesinlikle fiyatını hak etmediğini düsündüğüm ürünlerden.
Fiyatı ne zaman düşecek ki hocam? En az 1 yılı vardır bence.
Neden fiyatını haketmediğini düşünüyorsunuz peki?V4 Pro şu an yanlış degilsem 10 bin lira olması lazim o bütcede kesinlikle fiyatını hak etmediğini düsündüğüm ürünlerden.
Fiyatı ne zaman düşecek ki hocam? En az 1 yılı vardır bence.
Neden fiyatını hak etmediğini düşünüyorsunuz peki?
Tıpatıp ayni performansı katbekat ucuza bulabiliyoruzda ondan değmeyecek bir fiyatta bu bu farenin onlardan ayrı kendine özel sadece bu farede olan bir özellik yok.
Razer Viper V4 Pro ile aynı özelliklere sahip olup daha ucuza olan bir mouse atar mısınız bana? Örnek verirseniz sevinirim.Tıpatıp ayni performansı katbekat ucuza bulabiliyoruzda ondan değmeyecek bir fiyatta bu bu farenin onlardan ayrı kendine özel sadece bu farede olan bir özellik yok.
ATK X1 V2 Extreme bakabilirsiniz.Razer Viper V4 Pro ile aynı özelliklere sahip olup daha ucuza olan bir mouse atar mısınız bana? Örnek verirseniz sevinirim.
Halihazırda ATK A9 Ultra kullanıyorum hocam, benim için upgrade olacağını düşünmüyorum. MCU hariç her şeyleri aynı zaten mousenin. Fiyatı da V3 Pro ile aynı zaten onu alacağıma şahsen V3 Pro alırdım daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
VV3 Pro, çoğu konuda A9 Ultra'nın yanından bile geçemez. Ayrıca o elinizdeki modelden magzenyum/karbon fiber bir modele geçmedikçe bence hiç değiştirmeyin.Halihazırda ATK A9 Ultra kullanıyorum hocam, benim için upgrade olacağını düşünmüyorum. MCU hariç her şeyleri aynı zaten mousenin. Fiyatı da V3 Pro ile aynı zaten onu alacağıma şahsen V3 Pro alırdım daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.
Bence Ultimate daha iyi olur performans farkı hissedilmeyecek sonuçta.