Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    3
Razer Viper V3 Pro kullanıyorum. Ancak pil ömrü biraz az geldi. V4 Pro'ya geçmek mantıklı olur mu? Performans açısından da farkları var. Logitech Superstrike X2/X3 de bakıyordum ama farklı sitelerde Viper V4 Pro'nun daha iyi denildiği söyleniyor. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Viper V3 Pro kullanıyorum. Ancak pil ömrü biraz az geldi. V4 Pro'ya geçmek mantıklı olur mu? Performans açısından da farkları var. Logitech Superstrike X2/X3 de bakıyordum ama farklı sitelerde Viper V4 Pro'nun daha iyi denildiği söyleniyor. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Cevap Superstrike X3. Çünkü Viper V4 proyu WLMOUSE Huanis alıp daha iyi deneyin yasarsin fakat Haptik istiyorsan Superstrike X3'ten daha iyisi yok.

Superstrike X3 teknolojide daha üstün, Viper V4 pro ise yapımda daha üstün.

Superstrike X3 , X2'ye göre ağırlık dengesi geliştirilmiş, daha yeni Logitech'e öz mcu kullanilmis ve bu sayede sensörde güçlendirilmiş biraz, ayrıca haptik sistemide daha iyi fakat fark minimal ve yeni mcu sayesinde 135 saate çıktı şarj ömrü . Logitech coatingi ve malzeme kalitesi kötü diye şeyler duyabilirsin, öyle birşey yok plastiği aşırı kalın, iç iskelet kullanıyor ve coatingi Razer kadar olmasada iyi.

Viper V4 pro ise Viper V3 proya kıyasla daha kötü switchle geliyor ses olarak, fakat scroll endokeri optik, daha hafif ve bataryasi 180 saat. Malzeme kalitesi, Side clickleri Logitech'ten daha üstün.