Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba,

Razer DeathAdder V3 farem uygulamayı görmüyordu ve hemen global desteğe yazdım ve kendilerinin verdikleri hiçbir tüyo işe yaramadıktan sonra böyle bir mail attılar sizce sonucu ne olur yeni ürün mü gönderecekler?

Çevirisini biliyorum sadece adres bilgilerini istedikleri için yeni ürün mü gönderecekler o ihtimali düşündüm.

Ekran görüntüsü 2025-03-30 100823.webp

Çözüm
Bizimle iletişime geçtiğin için ve gerekli bütün bilgileri sağladığın için teşekkürler.
Sonuca ulaşmamız için aşağıdaki bilgileri doldur.
Adın-soyadın:
E-postan:
Telefonun:
Adresin:
Şehrin:
İlçen:
Posta kodun:
Ülken:
Hep öyle değil. HyperX, HP'nin İstanbul deposundan yollatiyor. Logitech ise anlaşmalı olduğu için gümrükte vergi çıkmıyordu, öyle hatırlıyorum.

Logi'de o devir cok suistimal edildigi icin bitti bildigim kadariyla. HyperX'i bilmiyorum ama oyleyse de tektir o zaman.

TR yardımcı "olamadığı" için global'e yazma ihtiyacı duydum.

Hyperxden dönüş olmadı bu arada 4 gün olmuş.

THH'ye verin hic ugrasmayin.

Razer bu konularda benim için sınıfta kaldı maalesef. Deathhadder V3 Pro mouse var, ürünün kronik scroll okuma hatası var. Global desteğe o kadar yazmama rağmen hava tutun, yazılım güncelleyin vs gibi zaten en başta benim yapacağım işlere yönlendirip, sonra da distribütöre yönlendirdiler. Ürün servisten iade/değişim raporu aldı. Trendyol'a defalarca iade değil değişim talebimi iletmeme rağmen ücret iadesi kararı çıktı 1 yıl önce aldığım fiyata. THH, şikayet var ve X platformu dahil her yere yazdım. Elim büyük olmasa başka ürüne yöneleceğim ama en çok rahat ettiğim mouse bu maalesef.

Razer yardımcı oluyor. Olmaz olur mu? Öncelikle Razer'ın birkaç distribütörü var Türkiye'de. Başlıca olanlar Arena ve Bilkom. Her şeyden önce ürünü Türkiye'deki servise yollayın. Satın aldığınız yere yollamayın.

Arena Bilgisayar'a Razer Deahadder V2 Pro'mu yollamıştım zira ürünüm Arena ithalatlı. Kendileri 1 haftada ürünü bana geri yollayıp sorun yok demişler. Daha sonrasında Razer Support'a ulaşıp, ürünün gerçekten problemli olduğunu, ne yapabileceğimizi sordum ve kendileri bana Türkiye'de başka bir servise yollamamı istedi. Benim ürünüm Bilkom ithalatı değil deyince de problem değil, yardımcı olacaklar dendi.

Hakikaten de öyle oldu. Süreç 1 ay kadar sürdü ancak Deathadder V2 Pro farem Deathadder V3 Pro ile değiştirildi.

Sorunu, problemi detaylıca anlatın kendilerine.

Razer yardımcı oluyor. Olmaz olur mu? Öncelikle Razer'ın birkaç distribütörü var Türkiye'de. Başlıca olanlar Arena ve Bilkom. Her şeyden önce ürünü Türkiye'deki servise yollayın. Satın aldığınız yere yollamayın.

Arena Bilgisayar'a Razer Deahadder V2 Pro'mu yollamıştım zira ürünüm Arena ithalatlı. Kendileri 1 haftada ürünü bana geri yollayıp sorun yok demişler. Daha sonrasında Razer Support'a ulaşıp, ürünün gerçekten problemli olduğunu, ne yapabileceğimizi sordum ve kendileri bana Türkiye'de başka bir servise yollamamı istedi. Benim ürünüm Bilkom ithalatı değil deyince de problem değil, yardımcı olacaklar dendi.

Hakikaten de öyle oldu. Süreç 1 ay kadar sürdü ancak DeathAdder V2 Pro farem DeathAdder V3 Pro ile değiştirildi.

Kendileri Teknosa'dan alınan ürüne garantili değil diye cevap verdiler. Bilkom ithalat etmiş benim mouse'mi Razer'a göre bu mouse satıcı garantili yani distribütör garantili diye geçmiyormuş.

Hakikaten de öyle oldu. Süreç 1 ay kadar sürdü ancak Deathadder V2 Pro farem Deathadder V3 Pro ile değiştirildi.

Gelen son cevap
Kendilerine başvurdum tatil bittiğinde göndereceğim.

Ekran görüntüsü 2025-03-30 185719.webp

Son düzenleme: