RDR2 dünyanın en iyi oyunudur.
Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz, sıkıcı bir oyun, bir yerden başka bir yere gitmek 10 iş yılı sürüyor.
vada
Uzman
Epic'de yuzde 20 iade var.
MeReKGs67
Uzman
Eyvallah. Anladığım kadarıyla ağır ilerleyen bir oyun şu anda fazla vaktim yok okuldan derslerden dolayı zaten en iyisi yazı beklemek. Yazlık bir oyun gibi duruyor
Eyvallah. Anladığım kadarıyla ağır ilerleyen bir oyun şu anda fazla vaktim yok okuldan derslerden dolayı zaten en iyisi yazı beklemek. Yazlık bir oyun gibi duruyor.
Hocam, oyun arkadaşların belirttiği üzere ağır ilerleyen bir oyun. Bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Oyunun ilk 6 saati filan bayağı yavaş ilerliyor ama oyun öyle bir açılıyor ki benim gibi eski dönemde geçen oyunları sevmeyen birisini bile oyuna bağlıyor. Ben ilk başladığım zaman 2 saat filan oynadım. Oyun çok baydı, hiç sevmedim, oynamaktan vazgeçtim. Oyun hakkında inceleme videolarını filan izledim, forumlardaki yorumları okudum. 1 hafta sonra filan oyuna tekrar başladım. 5-6 saat oynadıktan sonra oyunun dünyası, beni içine çekti. O atmosfere bayıldım. Rockstar'ı taktir ettim yani, oyunun ağır bir temposu var ama adamlar yapmış yani. Yaşayan şehir atmosferini filan bayağı iyi hissettiriyor. Teknik açıdan GTA 5'ten iyi bir oyun olmuş. Hatta GTA 6 nasıl olacak düşünemiyorum. GTA 6'nın fragmanlarını izledim, bayağı güzel, canlı bir oyun bize bekliyor.
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-