Epic Games RDR 2 alınır mı?

GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba,

RDR2 Epic'te bayağı düşmüş. Çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum. Fakat kimlere hitap eder ondan emin olamadım. Bu yüzden sizlere sormak istedim. Ve bir daha bu kadar düşer mi?

Merhaba,

RDR2 Epic'te bayağı düşmüş. Çok güzel bir oyun olduğunu biliyorum. Fakat kimlere hitap eder ondan emin olamadım. Bu yüzden sizlere sormak istedim. Ve bir daha bu kadar düşer mi?
Birdaha bu kadar düşer mi bilmem ama oynanır.

İfadeler: GTR
Valorant veya LoL tarzı oyunları sevenlere pek hitap ettiğini söyleyemem ancak genede şans verilmesi gereken bir oyundur RDR2, hele de bu fiyatta iken.

Merhaba,

Almaman hata olur senin için emin olun oyun zevkiniz yoksa bile size dizi gibi gelecektir.

Merhaba,

Bende az önce aldım değer bence.

İfadeler: GTR
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…