RDR 2 için DLSS 4 mü yoksa DLSS 4.5 mi iyi performans verir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 237

Murat07

Uzman
1080p monitörümde DSR çarpanıyla oyunu 2K oynuyorum. Orta yüksek karışık ayarlarda 70-90 FPS arası alıyorum RTX 4060 ekran kartımla. DLSS ise dengelide. NVIDIA App'ten geçersiz kılmayı Preset K yaptım, bunu ne yapmalıyım? DLSS 4.5 geçmeli miyim yoksa DLSS dengeli moddayken Preset K iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
DLSS Quality yerine balanced kullanman mantıklı olmuş. Ama Texture Quality'i Ultra'da tutuyorsan, VRAM muhtemelen 7.8 GB civarında geziyordur. Windows arka planı vs. derken %0.1 low FPS'in 30'lara çakılabilir anlık takılmalarda. CapFrameX ile bi frametime grafiğine bak derim, çizgiler EKG cihazı gibi inip çıkıyorsa DSR'ı kapatıp native 1080p + DLAA açmak daha keyifli olabilir, benden demesi.

1080p DLAA DLSS 4.0 ile oyna.
Hocam bunu nasil ayarliycam

Hocam bunu nvidia appten nasıl ayarlıycam mesela geçersiz kılma preset ne olucak ve dlaa nerden açabilirim

Hocam bunu nasıl ayarlayacağım.

Hocam bunu NVIDIA appten nasıl ayarlıycam mesela geçersiz kılma preset ne olacak ve DLAA nereden açabilirim?

NVIDIA App'de RDR 2 ayarlarından DLAA yap o yeterli. Oyun içinde DLSS performans bile seçsen etkisi olmaz DLAA'de kalmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…