Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talha G

Çalışkan
RDR 2 için YT'den 180k izlenen yorumları olumlu olan bir videodan Türkçe yama indirdim virüstotal'de indirme linkini atınca virüs yok gözüktüğü için indirdim indirdiğim RAR dosyasını atınca 1 tane virüs şüphesi gözüküyordu Windows'tan tam tarama yaptım virüs çıkmadı ondan sonra Malwarebytes'den hızlı tarama yaptım virüs çıkmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum indirdiğim türkçe yama linki bu.

Ekran görüntüsü 2025-09-02 212308.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-02 212324.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam şöyle bir açılan konu daha buldum benimle aynı şeyi yaşamış
Sonuç temiz. Sadece bazı dosyalar yine dandik antivirüsler tarafından saptanmış o kadar. Zararlı bir faaliyet de rapor edilmemiş.
RDR 2 için YT'den 180k izlenen yorumları olumlu olan bir videodan Türkçe yama indirdim VirusTotal'de indirme linkini atınca virüs yok gözüktüğü için indirdim indirdiğim RAR dosyasını atınca 1 tane virüs şüphesi gözüküyordu Windows'tan tam tarama yaptım virüs çıkmadı ondan sonra Malwarebytes'den hızlı tarama yaptım virüs çıkmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum indirdiğim türkçe yama linki bu.

Eki Görüntüle 181154

Eki Görüntüle 181155

Bunu kurun. Ardından RAR dosyasını açıp içindekileri bir klasöre çıkartın. Sonra eğer BitDefender uyarı vermezse oradaki dosyaları vt de taratın. DLL olabilir, .exe olabilir.

Bunu kurun. Ardından RAR dosyasını açıp içindekileri bir klasöre çıkartın. Sonra eğer BitDefender uyarı vermezse oradaki dosyaları vt de taratın. DLL olabilir, .exe olabilir.
Gerek yok bunlara. Trojan var içinde. @Talha G

Hocam şöyle bir açılan konu daha buldum benimle aynı şeyi yaşamış.

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir açılan konu daha buldum benimle aynı şeyi yaşamış
Sonuç temiz. Sadece bazı dosyalar yine dandik antivirüsler tarafından saptanmış o kadar. Zararlı bir faaliyet de rapor edilmemiş.

Çözüm