RDR 2 için YT'den 180k izlenen yorumları olumlu olan bir videodan Türkçe yama indirdim virüstotal'de indirme linkini atınca virüs yok gözüktüğü için indirdim indirdiğim RAR dosyasını atınca 1 tane virüs şüphesi gözüküyordu Windows'tan tam tarama yaptım virüs çıkmadı ondan sonra Malwarebytes'den hızlı tarama yaptım virüs çıkmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum indirdiğim türkçe yama linki bu.
Merhaba arkadaşlar, RDR 2 için bir Türkçe yama indirdim. WinRAR şeklinde dosyaları çalıştırmadan direkt klasöre atıyorsunuz. İndirmeden önce linki tarattım, bir şey çıkmadı. İndirdikten sonra dosyayı tarattım. VirusTotal linki şu şekilde:
RDR 2 için YT'den 180k izlenen yorumları olumlu olan bir videodan Türkçe yama indirdim VirusTotal'de indirme linkini atınca virüs yok gözüktüğü için indirdim indirdiğim RAR dosyasını atınca 1 tane virüs şüphesi gözüküyordu Windows'tan tam tarama yaptım virüs çıkmadı ondan sonra Malwarebytes'den hızlı tarama yaptım virüs çıkmadı ama yine de tam emin olmak istiyorum indirdiğim türkçe yama linki bu.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
www.bitdefender.com
Bunu kurun. Ardından RAR dosyasını açıp içindekileri bir klasöre çıkartın. Sonra eğer BitDefender uyarı vermezse oradaki dosyaları vt de taratın. DLL olabilir, .exe olabilir.
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
www.bitdefender.com
Bunu kurun. Ardından RAR dosyasını açıp içindekileri bir klasöre çıkartın. Sonra eğer BitDefender uyarı vermezse oradaki dosyaları vt de taratın. DLL olabilir, .exe olabilir.
Merhaba arkadaşlar, RDR 2 için bir Türkçe yama indirdim. WinRAR şeklinde dosyaları çalıştırmadan direkt klasöre atıyorsunuz. İndirmeden önce linki tarattım, bir şey çıkmadı. İndirdikten sonra dosyayı tarattım. VirusTotal linki şu şekilde: