RDR 2 mi Ready or Not mı alınmalı?

ALCYONEUS

Uzman
Arkadaşlar Steam'de 15 dolara düştü iki oyun hangisini almam gerektiği arasında kaldım. RDR 2'yi de oynamak istiyorum ama Ready or Not da bayağı ilgimi çekti ama hiçbirini oynamadım hangisini almak daha mantıklı?

RDR 2 Tabii ki ancak herkesin ilgi alanı farklıdır Eğer istiyorsanız Ready or Not alabilirsiniz fakat bu bence kötü bir tercih olur. RDR 2 çoğu kişiye göre tarihin en iyi oyunu denilecek seviyede.

Ramazan ayında bence en iyi RDR 2 gider, oyun seni alır götürür, zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.

Red Dead Redemption tabii ki, aynı alanın oyunları değil ama karşılaştırma yapılacak seviyede değiller.

RDR2 oynadım PlayStation üzerinden ama sırf saygımdan PC üzerinden de alsam mi diye dusunuyorum. Fiyatini hak eden bir oyun ancak senin zevkine ve istegine basli biraz. RDR2 ve Ready or Not farkli tarzda oyunlar. Keyfine kalmis.

Son düzenleme:
Sana göre değişir, ben askeri oyunları sevdiğim için ilk olarak ready or not aldım.

Valla hocam bence kıyaslaması bile saçmalık cevap belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…