Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, GTA 5'i %100 bitirmek üzereyim ve kendime yeni bir oyun bakıyorum. RDR 2'de bayağı ilerlemiştim ama Arthur'un ölümünü öğrendikten sonra hevesim gitti. Sizce Arthur'un ölümü dışında yine de oynamaya değer mi? Başka önemli olaylar olacak mı? GTA 5'i beğendiysem bu oyunu da beğenirim muhtemelen.

Merhaba, GTA 5'i %100 bitirmek üzereyim ve kendime yeni bir oyun bakıyorum. RDR 2'de bayağı ilerlemiştim ama Arthur'un ölümünü öğrendikten sonra hevesim gitti. Sizce Arthur'un ölümü dışında yine de oynamaya değer mi? Başka önemli olaylar olacak mı? GTA 5'i beğendiysem bu oyunu da beğenirim muhtemelen.
Oyna bitir tabii ki. İçinde oyunu yarım bıraktım hissi olmaz.

Bence herhangi bir oyundan spoiler yense bile oyun oynanır. Sonuçta oyunları sadece hikaye değil oynanış da taşıyor. RDR2 için bence kesinlikle oynanır. Yediğin spoiler oyundaki en büyük olay ama bu oyun hızlı bitirdiğin takdirde bile 50-60 saat sürecek o yüzden çok da bi anlamı yok. Kısaca hikayenin sonu kadar oraya nasıl gidip ulaştığın yolculuk da önemli.

Peki Arthur’un ölümü dışında başka önemli olaylar olacak mı? Ne olduğunu söylemeyin lütfen.
Tam nerede kaldığınızı bilemiyorum hocam ama birkaç sahne oluyor diye hatırlıyorum. Tabii ki bu sahneler sizin oyundaki karakterlere veya olaylara nasıl baktığınıza bağlı olarak da değişebilir :)

Bilmeme rağmen sonda gözlerden yaş akmadı değil.

Bende ayni spoileri yedim ancak oyunu bitirdim ve sonda agladim. Ama bana gore sonlara dogru arturun ölümünü tahmin etmek oluyor. Kisacasi kesinlikle oynamalisin