MeReKGs67

Uzman

Öyle gezerken oyunda bir Gray Köşkü'nde böyle bir sandalyede duran ceset buldum ve bir mektup vardı ismi Tarihi Gray Mektubu gibi bir şeydi. Şöyle aşağı bırakayım mektubu. Sonra cesedi incele yaptığım zaman Arthur günlüğe bir yazı kaydetti "Vay vay vay. Grey ailesi göründükleri gibi gururlu asil Güney vatanseverleri değillermiş meğer." şeklinde.

Olayı ben tam anlamadım, açıklar mısınız? Görevlere devam ediyorum bu arada Saint Dennis'e geldik.

20251005222826_1.webp 20251005222816_1.webp 20251005223028_1.webp 20251005223032_1.webp

Öyle gezerken oyunda bir Gray Köşkü'nde böyle bir sandalyede duran ceset buldum ve bir mektup vardı ismi Tarihi Gray Mektubu gibi bir şeydi. Şöyle aşağı bırakayım mektubu. Sonra cesedi incele yaptığım zaman Arthur günlüğe bir yazı kaydetti "Vay vay vay. Grey ailesi göründükleri gibi gururlu asil Güney vatanseverleri değillermiş meğer." şeklinde.

Olayı ben tam anlamadım, açıklar mısınız? Görevlere devam ediyorum bu arada Saint Dennis'e geldik.

Eki Görüntüle 190428Eki Görüntüle 190427Eki Görüntüle 190429Eki Görüntüle 190430
Gray ailesinin durumu, "Shady Belle" bölgesindeki ceset ve mektup, aslında karanlık bir sır ortaya çıkarmaktadır. Mektup, Gray ailesinin kökenleri ve geçmişleri hakkında bilgi veriyor. Arthur'un belirttiği gibi, görünüşteki asil duruşları ve vatanseverlikleri, gerçekte onların tarihlerindeki kirli sırlarla çelişiyor.

1. Mektubun İçeriği:
- Mektup, 1745 isyanından sonra Highland'lardan sürgün edilen bir kişinin aile tarihi hakkında yazılmış.
- Gray ailesinin, kendilerini asil ve vatansever olarak gösterdikleri ama aslında başka bir tarihleri olduğu anlaşılıyor.

2. Arthur'un Günlüğüne Notu:
- Arthur'un günlüğüne yazdığı, Gray ailesinin "göründüğü gibi" olmadıklarını ve onların geçmişinin daha karanlık olduğunu ortaya koyuyor.
- Bu, Gray ailesinin bulunduğu konum ile geçmişleri arasındaki çelişkiyi vurguluyor.

3. Bağlantılar:
- "Jacobi" döneminin sorunlarına ve ailenin potansiyel olarak ihanetlerine değiniliyor, bu durum onları daha karanlık bir geçmişe sürüklüyor.
- Mektup, Arthur'un düşündüğü gibi ailedeki ahlaki çöküşü ve geçmişin yükünü gözler önüne seriyor.

Sonuç: Olay, Gray ailesinin görünümünün ötesinde, karmaşık ve sorunlu bir geçmişe sahip olduğunu gösteriyor. Arthur'un bu durumu sorgulaması, onun karakter gelişimi açısından önemli bir adım. Şimdi görevlerine devam etmekte serbestsin.