cryzz Üyecik Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 10 27 Ocak 2026 #1 Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2026
Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.870 Çözümler 9 Beğeniler 1.864 27 Ocak 2026 #2 cryzz dedi: Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2026 Artı 0 Eksi
cryzz dedi: Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın.
vanillamint Bilgin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.206 Makaleler 7 Çözümler 196 Beğeniler 9.969 27 Ocak 2026 #3 ''Kara Dilber'' yani ''Black Belle'''nin haritada yeri burda. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS cryzz Üyecik Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 10 27 Ocak 2026 #4 vanillamint dedi: Eki Görüntüle 221995 "Kara dilber" yani "Black belle"nin haritada yeri burada. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum, Dilber'e gideceğim; şans dileyin. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Aynen arkasını çevirmek gerekmiş sağ ol. Son düzenleme: 27 Ocak 2026 Artı 0 Eksi
vanillamint dedi: Eki Görüntüle 221995 "Kara dilber" yani "Black belle"nin haritada yeri burada. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum, Dilber'e gideceğim; şans dileyin. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Aynen arkasını çevirmek gerekmiş sağ ol.
ElderAssassin Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 811 Çözümler 2 Beğeniler 533 27 Ocak 2026 #5 Konudan bağımsız ama özel isimlerin çevirilmesini kesinlikle desteklemiyorum yamalarda. Artı 0 Eksi
KS KS cryzz Üyecik Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 10 27 Ocak 2026 #6 ElderAssassin dedi: Konudan bağımsız ama özel isimlerin çevirilmesini kesinlikle desteklemiyorum yamalarda. Genişletmek için tıkla... diğerleri normal olmuş dilbere sempatileri var yamacıların sanırsam Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Konudan bağımsız ama özel isimlerin çevirilmesini kesinlikle desteklemiyorum yamalarda. Genişletmek için tıkla... diğerleri normal olmuş dilbere sempatileri var yamacıların sanırsam