cryzz Üyecik Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 10 27 Ocak 2026 #1 Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2026
Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben?
yusufumm07 58 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.064 Çözümler 10 Beğeniler 1.947 27 Ocak 2026 #2 cryzz dedi: Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2026 Artı 0 Eksi
cryzz dedi: Bir tane elemanla anlaştım, silahşörleri söyledi ama haritada (mapte) çıkmıyorlar. Bunları nerede bulacağım ben? Genişletmek için tıkla... Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın.
vanillamint 52 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.255 Makaleler 7 Çözümler 198 Beğeniler 10.046 27 Ocak 2026 #3 ''Kara Dilber'' yani ''Black Belle'''nin haritada yeri burda. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS cryzz Üyecik Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 10 27 Ocak 2026 #4 vanillamint dedi: Eki Görüntüle 221995 "Kara dilber" yani "Black belle"nin haritada yeri burada. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum, Dilber'e gideceğim; şans dileyin. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Aynen arkasını çevirmek gerekmiş sağ ol. Son düzenleme: 27 Ocak 2026 Artı 0 Eksi
vanillamint dedi: Eki Görüntüle 221995 "Kara dilber" yani "Black belle"nin haritada yeri burada. Genişletmek için tıkla... Eyvallah dostum, Dilber'e gideceğim; şans dileyin. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis. yusufumm07 dedi: Yanılmıyorsam 4 tane fotoğraf oluyor; resimleri inceledikten sonra haritada beliriyordu. Ama hepsini tek tek yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Aynen arkasını çevirmek gerekmiş sağ ol.
ElderAssassin 58 Üstün Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 829 Çözümler 2 Beğeniler 538 27 Ocak 2026 #5 Konudan bağımsız ama özel isimlerin çevirilmesini kesinlikle desteklemiyorum yamalarda. Artı 0 Eksi
KS KS cryzz Üyecik Katılım 26 Ocak 2026 Mesajlar 15 Beğeniler 10 27 Ocak 2026 #6 ElderAssassin dedi: Konudan bağımsız ama özel isimlerin çevirilmesini kesinlikle desteklemiyorum yamalarda. Genişletmek için tıkla... diğerleri normal olmuş dilbere sempatileri var yamacıların sanırsam Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Konudan bağımsız ama özel isimlerin çevirilmesini kesinlikle desteklemiyorum yamalarda. Genişletmek için tıkla... diğerleri normal olmuş dilbere sempatileri var yamacıların sanırsam