Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,

Giriş yaparken Launcher'dan açılan oyunlara aile paylaşımı ile erişilemiyor diye biliyorum fakat RDR Online aile kütüphanemizde gözüküyor. RDR Online'ı deneyen var mı aranızda aile paylaşımında acaba? 120 GB olduğu için denemelik indirecek kadar zamanımız yok maalesef. Eğer deneyimleyen varsa ve oluyorsa o zaman indirmeyi planlıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıdaki Reddit konusuna baktığım üzere biri denemiş ve "RDR 2 sahipliği doğrulanamadı" hatası almış.
Kağıt üzerinde aile paylaşımına dahil fakat başlattığınızda hata alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Burada konu çözülmüş. RDR 2 sorulmuş fakat çözüme bakarsanız sizin de işinize yarayacaktır.
Merhaba, RDR 2'nin kendisi Aile paylaşımı kütüphanesinde gözükmüyor fakat RDR Online oyunu gözüküyor. Benim sormak istediğim şey buydu. RDR 2'nin Aile paylaşımında olmadığını biliyorum fakat RDR Online kütüphanede gözüküyor.

Merhaba, RDR 2'nin kendisi Aile paylaşımı kütüphanesinde gözükmüyor fakat RDR Online oyunu gözüküyor. Benim sormak istediğim şey buydu. RDR 2'nin Aile paylaşımında olmadığını biliyorum fakat RDR Online kütüphanede gözüküyor.

Kütüphanede gözüküyorsa bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Attığım linkteki çözüm bölümüne baktıysanız, oradaki listede RDR bulunuyorsa bence indirilebilir.

Artı -2 Eksi
Aşağıdaki Reddit konusuna baktığım üzere biri denemiş ve "RDR 2 sahipliği doğrulanamadı" hatası almış.
Kağıt üzerinde aile paylaşımına dahil fakat başlattığınızda hata alırsınız.

Çözüm
Daha 2 gun once arkadasimla Steam Aileleri kutuphanesine RDR2'yi eklemek istemistik ancak "Paylasilamayan Oyunlar" kategorisindeydi kendisi. RDR Online ise direkt garip olarak listede gozukmuyordu bile. Hatta cogu 3. parti launcher iceren oyunlar da oradaydi maalesef. Bir sey degismediyse, eklenemiyor diyebilirim acikcasi.