Alo87 Gelişen Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 5 Mart 2025 #1 Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.
Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.
Çözüm ElderAssassin 5 Mart 2025 Alo87 dedi: Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.
Alo87 dedi: Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.
Necromancer1 Uzman Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 111 Çözümler 2 Beğeniler 69 5 Mart 2025 #2 Alo87 dedi: Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım. Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi Türkçe dil desteği yok yama indirmeniz gerekli. Yamanın da son durumunu bilmediğimden yardımcı olamıyorum maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Alo87 dedi: Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım. Genişletmek için tıkla... Oyunun kendi Türkçe dil desteği yok yama indirmeniz gerekli. Yamanın da son durumunu bilmediğimden yardımcı olamıyorum maalesef.
Erayy Uzman Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 41 Beğeniler 15 5 Mart 2025 #3 Alo87 dedi: Alo87 dedi: dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Alo87 dedi: Alo87 dedi: dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor.
Hououin Kyouma Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 660 Çözümler 2 Beğeniler 393 5 Mart 2025 #4 (Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com Artı 0 Eksi
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com
KS KS Alo87 Gelişen Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 5 Mart 2025 #5 Erayy dedi: Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Hououin Kyouma dedi: (Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Artı 0 Eksi
Erayy dedi: Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Hououin Kyouma dedi: (Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
ElderAssassin Yetkin Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 811 Çözümler 2 Beğeniler 533 5 Mart 2025 #6 Alo87 dedi: Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç. Son düzenleme: 5 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Alo87 dedi: Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.
KS KS Alo87 Gelişen Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 5 Mart 2025 #7 ElderAssassin dedi: Mümkün değil gibi görünüyor hocam, almanca mod filan varsa hariç. Eki Görüntüle 130137 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Hocam Artı 0 Eksi
ElderAssassin dedi: Mümkün değil gibi görünüyor hocam, almanca mod filan varsa hariç. Eki Görüntüle 130137 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Hocam
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 7 Mart 2025 #8 Alo87 dedi: Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2'de dil değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Epic Games Launcher'ı Açın: Bilgisayarınızda Epic Games Launcher'ı başlatın. 2. Kütüphaneye Gidin: Sol tarafta yer alan "Kütüphane" sekmesine tıklayın. 3. Red Dead Redemption 2'yi Bulun: Kütüphanenizde Red Dead Redemption 2'yi bulun. 4. Ayarlar Menüsüne Erişin: Oyun simgesinin üzerine sağ tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. 5. Dil Seçeneğini Bulun: Ayarlar menüsünde "Oyun Dili" veya "Dil" seçeneğini arayın. 6. Dili Değiştirin: Mevcut dil listesinden istediğiniz dili seçin. 7. Değişiklikleri Uygulayın: Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için gerekli butona tıklayın. 8. Oyunu Yeniden Başlatın: Değişikliklerin uygulanabilmesi için oyunu kapatıp yeniden açın. Eğer bu adımlar işe yaramazsa veya dili değiştiremediyseniz, daha fazla bilgi için lütfen "Alo87" ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
Alo87 dedi: Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım. Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption 2'de dil değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Epic Games Launcher'ı Açın: Bilgisayarınızda Epic Games Launcher'ı başlatın. 2. Kütüphaneye Gidin: Sol tarafta yer alan "Kütüphane" sekmesine tıklayın. 3. Red Dead Redemption 2'yi Bulun: Kütüphanenizde Red Dead Redemption 2'yi bulun. 4. Ayarlar Menüsüne Erişin: Oyun simgesinin üzerine sağ tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. 5. Dil Seçeneğini Bulun: Ayarlar menüsünde "Oyun Dili" veya "Dil" seçeneğini arayın. 6. Dili Değiştirin: Mevcut dil listesinden istediğiniz dili seçin. 7. Değişiklikleri Uygulayın: Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için gerekli butona tıklayın. 8. Oyunu Yeniden Başlatın: Değişikliklerin uygulanabilmesi için oyunu kapatıp yeniden açın. Eğer bu adımlar işe yaramazsa veya dili değiştiremediyseniz, daha fazla bilgi için lütfen "Alo87" ile iletişime geçin.