Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.
Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor.
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor.
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?![]()
Red Dead Redemption II - 2026 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. OMFG EPIC: Oyun içinde ekranın üst köşesinde çıkan bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi.forum.donanimhaber.com
Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Teşekkürler HocamMümkün değil gibi görünüyor hocam, almanca mod filan varsa hariç.
Eki Görüntüle 130137
Red Dead Redemption 2'de dil değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.