Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alo87

Gelişen
Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.

Çözüm
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?

Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.
Screenshot_20250305_125837_Brave.webp
Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.

Oyunun kendi Türkçe dil desteği yok yama indirmeniz gerekli.
Yamanın da son durumunu bilmediğimden yardımcı olamıyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor.

Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.
Screenshot_20250305_125837_Brave.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Red Dead Redemption 2'de dil değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Epic Games Launcher'ı Açın: Bilgisayarınızda Epic Games Launcher'ı başlatın.

2. Kütüphaneye Gidin: Sol tarafta yer alan "Kütüphane" sekmesine tıklayın.

3. Red Dead Redemption 2'yi Bulun: Kütüphanenizde Red Dead Redemption 2'yi bulun.

4. Ayarlar Menüsüne Erişin: Oyun simgesinin üzerine sağ tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.

5. Dil Seçeneğini Bulun: Ayarlar menüsünde "Oyun Dili" veya "Dil" seçeneğini arayın.

6. Dili Değiştirin: Mevcut dil listesinden istediğiniz dili seçin.

7. Değişiklikleri Uygulayın: Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için gerekli butona tıklayın.

8. Oyunu Yeniden Başlatın: Değişikliklerin uygulanabilmesi için oyunu kapatıp yeniden açın.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa veya dili değiştiremediyseniz, daha fazla bilgi için lütfen "Alo87" ile iletişime geçin.