Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Necromancer1
Uzman
Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.
Oyunun kendi Türkçe dil desteği yok yama indirmeniz gerekli.
Yamanın da son durumunu bilmediğimden yardımcı olamıyorum maalesef.
Son düzenleyen: Moderatör:
Erayy
Uzman
Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev
Alo87
Gelişen
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?Türkçe yapmak istiyorsanız yama indirmeniz gerekiyor.
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?![]()
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çevforum.donanimhaber.com
ElderAssassin
Yetkin
Mümkün değil gibi görünüyor hocam, Almanca mod filan varsa hariç.Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Hocam aslında sorumu yanlış sordum, seslendirmeyi değiştirip almanca yapmak istiyorum mümkün mü?
Son düzenleme:
Alo87
Gelişen
Teşekkürler HocamMümkün değil gibi görünüyor hocam, almanca mod filan varsa hariç.
Eki Görüntüle 130137
Red Dead Redemption 2'de dil değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Masaüstü bilgisayarımda Red Dead Redemption2 oynuyorum, dilini değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum. Oyunu Epic Games'ten almıştım.
1. Epic Games Launcher'ı Açın: Bilgisayarınızda Epic Games Launcher'ı başlatın.
2. Kütüphaneye Gidin: Sol tarafta yer alan "Kütüphane" sekmesine tıklayın.
3. Red Dead Redemption 2'yi Bulun: Kütüphanenizde Red Dead Redemption 2'yi bulun.
4. Ayarlar Menüsüne Erişin: Oyun simgesinin üzerine sağ tıklayın ve "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
5. Dil Seçeneğini Bulun: Ayarlar menüsünde "Oyun Dili" veya "Dil" seçeneğini arayın.
6. Dili Değiştirin: Mevcut dil listesinden istediğiniz dili seçin.
7. Değişiklikleri Uygulayın: Yaptığınız değişiklikleri kaydetmek için gerekli butona tıklayın.
8. Oyunu Yeniden Başlatın: Değişikliklerin uygulanabilmesi için oyunu kapatıp yeniden açın.
Eğer bu adımlar işe yaramazsa veya dili değiştiremediyseniz, daha fazla bilgi için lütfen "Alo87" ile iletişime geçin.