7800 XT ve Ryzen 5 7600 kullanıyorum. 2 saattir bununla uğraşıyorum çok canım sıkıldı. Oyuna girerken ilk olarak 20.2.2 veya daha üzeri bir sürücü kullanın diyor fakat benimki zaten 24.12.1. sonraki hata ise düşük Memory belleği hakkında. Oyunda ise bu şekilde hiçbir ayarla oynayamıyorum. Benchmark yaptığımda ise 2-3 FPS alıyor dahili GPU açıkken ekran kartı seçiliyordu fakat oyuna girince yeniden 2-3 FPS alıyordu ve ekran kartımı kullanmıyordu. Sonrasında BIOS'tan kapattım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sürücülerini DDU ile kaldırıp baştan en güncel sürümü (25.9.1) kurmayı dener misin?Neden sürücü güncellemek istiyor onu anlamıyorum zaten halihazırda daha günceli yüklüyken.
Dahili GPU kapadın mı? Kapadıysan Belgeler altından oyunun Config dosyasını sil öyle dene.
- Makaleler
- 17
Belgeler > Rockstar > Red Dead Redemption 2 yolunun alt klasörlerinde Profile veya Settings diye bir klasörde system.xml olması lazım, dosyayı açıp hangi ekran kartı görünüyor bakabilir misin? Eğer iGPU yani işlemcinin entegre grafik birimi görünüyorsa BIOS'tan Integrated Graphics ayarını kapat.
Evet kapalı, settings yerindeki her şeyi sildim fakat sonuç yine aynı oyundan GPU seçemiyorum 0'da takılı kaldı.Dahili GPU kapadın mı? Kapadıysan Belgeler altından oyunun Config dosyasını sil öyle dene.
- Makaleler
- 17
Oyunda mod veya script hook yüklü mü? Oyun klasöründe version.dll dosyası varsa geçici olarak silip öyle girmeyi dener misin?Evet kapalı, settings yerindeki her şeyi sildim fakat sonuç yine aynı oyundan GPU seçemiyorum 0'da takılı kaldı.
Dosyayı komple sil. Kendisi oluşturacak zaten.Evet kapalı, settings yerindeki her şeyi sildim fakat sonuç yine aynı oyundan GPU seçemiyorum 0'da takılı kaldı.
Oyunda mod veya script hook yüklü mü? Oyun klasöründe version.dll dosyası varsa geçici olarak silip öyle girmeyi dener misin?
Türkçe yama kurmuştum fakat onunla ilgili her şeyi sildim belki birkaç kalıntı kalmış olabilir, bütün dosyayı sildim fakat sonuç yine aynı.
- Makaleler
- 17
Hatta oyunda hiç ilerlemesi yoksa komple Belgeler > Rockstar > Red Dead Redemption 2 klasörünü de silebilir bence.
Öyle yapıyorum zaten 2-3 kere tekrarladım fakat olmadı.Hatta oyunda hiç ilerlemesi yoksa komple Belgeler > Rockstar > Red Dead Redemption 2 klasörünü de silebilir bence.
- Makaleler
- 17
Bahsettiğim version.dll dosyasını silmeyi denedin mi?Türkçe yama kurmuştum fakat onunla ilgili her şeyi sildim belki birkaç kalıntı kalmış olabilir, bütün dosyayı sildim fakat sonuç yine aynı.
Eki Görüntüle 184587