7800 XT ve Ryzen 5 7600 kullanıyorum. 2 saattir bununla uğraşıyorum çok canım sıkıldı. Oyuna girerken ilk olarak 20.2.2 veya daha üzeri bir sürücü kullanın diyor fakat benimki zaten 24.12.1. sonraki hata ise düşük Memory belleği hakkında. Oyunda ise bu şekilde hiçbir ayarla oynayamıyorum. Benchmark yaptığımda ise 2-3 FPS alıyor dahili GPU açıkken ekran kartı seçiliyordu fakat oyuna girince yeniden 2-3 FPS alıyordu ve ekran kartımı kullanmıyordu. Sonrasında BIOS'tan kapattım.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sürücülerini DDU ile kaldırıp baştan en güncel sürümü (25.9.1) kurmayı dener misin?Neden sürücü güncellemek istiyor onu anlamıyorum zaten halihazırda daha günceli yüklüyken.
Öyle bir dosya yok önceden silmiştim yamayı silerken.Bahsettiğim version.dll dosyasını silmeyi denedin mi?
- Makaleler
- 17
Daha önceki mesajlarımda bahsettiğim system.xml dosyasında graphics adapter kısmında ne yazıyor?Öyle bir dosya yok önceden silmiştim yamayı silerken.
- Makaleler
- 17
Sürücülerini DDU ile kaldırıp baştan en güncel sürümü (25.9.1) kurmayı dener misin?Neden sürücü güncellemek istiyor onu anlamıyorum zaten halihazırda daha günceli yüklüyken.
<videoCardDescription>AMD AMD Radeon RX 7800 XT</videoCardDescription>Daha önceki mesajlarımda bahsettiğim system.xml dosyasında graphics adapter kısmında ne yazıyor?
Tam bunu diyecektim. Kayıt defterinde halen iGPU sürücüsünü okuyor da ondan.Sürücülerini DDU ile kaldırıp baştan en güncel sürümü (25.9.1) kurmayı dener misin?
Onu yapmaya çekiniyorum işte malum AMD drivleri çok lanet bir şey ve son çıkan sürüm hatalı diyorlar.Sürücülerini DDU ile kaldırıp baştan en güncel sürümü (25.9.1) kurmayı dener misin?
- Makaleler
- 17
Hocam AMD'lerden birini siler misiniz? RDR2'nin saçmalığı, kendi kendine 2 defa AMD yazıyor ve anlam veremediğim şekilde bu, sorunlara yol açabiliyor.<videoCardDescription>AMD AMD Radeon RX 7800 XT</videoCardDescription>
Direkt olarak Belgeler > Rockstar Games > Red Dead Redemption 2 klasörünü sildim, şimdi dediklerini deniyorum bakalım.Yok hocam yanlış yazmisim, duzeltme icin teşekkürler.
Düzenleme:
@Jorji ne alaka en ufak bir fikrim yok ancak XML dosyasının en altında ekran kartı kısmında "AMD AMD Radeon RX 6700" yazıyordu, AMD'lerin birini sildim sorun düzeldi. Şaşkınlıklar içerisindeyim.
Benim yaşadığım bir başka sorun bu şekilde düzelmişti.
Son çıkan sürümü kullanıyorum ve sorun yok. Ön yargıya gerek yok bence. Recep hocamın dediği gibi iGPU'nun kalıntıları olabilir. Temiz sürücü kurulumunda fayda var AMD/Nvidia fark etmeksizin.Onu yapmaya çekiniyorum işte malum AMD drivleri çok lanet bir şey ve son çıkan sürüm hatalı diyorlar.
- Makaleler
- 17
Tamamdır, DDU ile temiz kurulum yaptıktan sonra sorun çözülmezse diğer çözüm önerimi deneyebilirsiniz.Peki o halde deniyorum DDU ile kurulum ekran kartını aldığımdan beri hiç dokunmamıştım![]()
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
Yeni mesajlar
-