yusuf5151 3

Çalışkan
Geçen yıl bu aylarda eski sistemimde RDR 2'yi bitirmiştim, orta grafiklerde oynamıştım, yüksek onur bitirmiştim. Yeniden oynayasım geliyor. Yeni ekran kartı da aldım, daha yüksek grafik ile de oynayacağım. Bu sefer de düşük onur bitireyim diyorum, oyun sıkar mı? Başlamakta çok kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen yıl bu aylarda eski sistemimde RDR 2'yi bitirmiştim, orta grafiklerde oynamıştım, yüksek onur bitirmiştim. Yeniden oynayasım geliyor. Yeni ekran kartı da aldım, daha yüksek grafik ile de oynayacağım. Bu sefer de düşük onur bitireyim diyorum, oyun sıkar mı? Başlamakta çok kararsızım.
Başlanır.

Ben de aynısı tekrar başlayacağım, bence sarar. Mükemmel bir oyun.

Sarıyor, ilk bitirdiğimde DLSS falan yoktu, düşük grafiklerde oynamıştım. 4K DLSS 4 ile Ultra ayarlarda tekrar başladığımda oyun remaster gibi gelmişti, monitörün renkleri de iyi ise farklı bir deneyim yaşatıyor.

Önce görece kötü bir sayılabilen bir sistemle bitirmiştim. Sonra 4K ultra ayarlarda oynatabilen sistem olunca yine bitirdim. Şimdi DLSS 5 çıktı, bu kez de DLSS 5 ile bitirme planı yapıyorum. RDR 2'yi 10 yıl sonra da bir bahane bulup bitireceğim. :) Size de tavsiye ederim, değer bence.

Ben şu an güncelde oynuyorum, yavaş yavaş, sindire sindire, yaşayarak. Mükemmel bir oyun, başlanır tabii. :)