Emek harcandı diye kaç yıllık oyunun 1400 lira mı olması lazımdı hocam? 400-500 TL anlarım da 1400 nedir? 1500 yapın bari düz olsun.
Firma da önemli burada RG diğerleri gibi değil, şöyle bir diyalog bile geçmiştir orda;

+Efendim RDR'i portladık fiyatı kaç yapalım?
-"Çakın 30 dolara gitsin" der ve arkasına bakmaz daha.

Günümüz ekonomisinde artık o oyunların fiyatı normal karşılanıyor. Şahsen ben Rockstar'a ve onun gibi paragöz oyun firmalarına 5 kuruş bile vermem korsan indiririm.

Eski olup olmaması önemli değil sonuçta onu orada oynatmak için emek ve zaman harcanmış. 2 lira olacak hali yok, firmanın sahibi sen olsan sen de 1400 yaparsın.
Last of us part 1 gibi önümüze 3.cu kez farklı platformda ısıtılıp ısıtılıp önümüze sürüyorlar. Alan arkadaşlara hayatta başarılar dilerim! Bazı şeylerin suyu çıkmamalı.

Günümüz ekonomisinde artık o oyunların fiyatı normal karşılanıyor. Şahsen ben Rockstar'a ve onun gibi paragöz oyun firmalarına 5 kuruş bile vermem korsan indiririm.
Normal falan karşılanmıyor, sadece biz değil yabancılar da 40 Dolar olmasından şikayetçi olmuş. Hatta Reddit'te okuduğuma göre bazı yerlerde 50 Euro falanmış. 15 senelik oyunun mobil portuna bu fiyatlandırmayı ancak Rockstar gibi bir firma yapardı zaten. Ama millet de enayi değil alan kişi sayısı 1000 kişi falan zaten, herkes ya Netflix'ten oynamış ya da APK indirmiş.
1.webp