Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, yazlığa gideceğim. Bilgisayarı getir götür uğraşasım yok. Şöyle çok kaliteli mobil oyun önerir misiniz? ‘bunu da biliyordur' diye önermemezlik yapmayın. Cihazda Clash of Clans ve Clash Royale var sadece. Mobil oyunlara çok uzağım. Şöyle kaliteli, PC oyuncularına hitap edecek seviyede oyun önerir misiniz? Cihaz güçlü ve Resident Evil gibi PC oyunu önermezseniz sevinirim.

Ya GB nedir bilmiyorum ama Ark'ın mobil oyunu vardı. Eskiden oynadıydım hoşuma gittiydi. Oynar mısın dener misin bilmem ama söylemiş olayım (:

Merhaba arkadaşlar, yazlığa gideceğim. Bilgisayarı getir götür uğraşasım yok. Şöyle çok kaliteli mobil oyun önerir misiniz? ‘bunu da biliyordur' diye önermemezlik yapmayın. Cihazda Clash of Clans ve Clash Royale var sadece. Mobil oyunlara çok uzağım. Şöyle kaliteli, PC oyuncularına hitap edecek seviyede oyun önerir misiniz? Cihaz güçlü ve Resident Evil gibi PC oyunu önermezseniz sevinirim.

Apple Arcade almanı öneririm. Çeşit çeşit oyun var. Bir de emulator varsa onu öneririm.

Apple Arcade almanı öneririm. Çeşit çeşit oyun var. Bir de emulator varsa onu öneririm.

3 ay hediyesi vardı başlatayım onu.

Şu an bu hatayı alıyorum :( (görsel bana ait değil)

1754839275096.webp

Minecraft.

Rekabetçi oyunları seviyorsanız ve internetiniz varsa Mobile legends Bang bang (LOL'ün çakması bayağı eğlenceli) ile Call of duty Mobile (Bunda 26.seviye falan gelene kadar biraz botlarla oynarsınız sonra gerçek insanlar geliyor). Blood strike (Düşük boyutlu iyi optimize edilmiş Battle Royale oyunu) Gangstar Vegas (Gameloft'un GTA'ya benzer oyunu Ganstar New Orleans'da iyi ama biraz gölgesinde kalıyor Vegas'ın). Walk Master (Güzel sakin bir Hypercasual oyun uzun çubuklarla keçiyi hareket ettiriyorsun düşürmeden).