- Makaleler
- 1
Re Zero adlı animenin 3. sezonu yayınlandı, Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
Ben de unuttum, sezon finali yapınca izlerim artık.
Aman sezonu iyi yapsınlar da beklesek de olur.Sezonlar arası o kadar boşluk var ki, bir sonrakini izleyince öncekini çoktan unutmuş oluyorsunuz![]()
Animasyon inşallah 2.sezondaki gibi değildir. Öyleyse izlemeyi düşünmüyorum.Ben de unuttum, sezon finali yapınca izlerim artık.
Aman iyi sezonu iyi yapsınlar da beklesek de olur.
Birkaç bölüme belli olur, şahsen noveli okumak yerine TV adaptasyonunu izlemeyi tercih edeceğim.Animasyon inşallah 2.sezondaki gibi değildir. Öyleyse izlemeyi düşünmüyorum.
Season 2 part 2 2021'de yayınlanmış olmalıydı.2020 de falan bitmişti, herkes yeni sezonu 2024 de çıkacak diyordu. Çılgınca uzun bir zaman gibi gelmişti bana ve şimdi yeni sezonunun yayınladığın güne geldik.
16 bölüm yayınlanacak, 16 bölüm ile sezonu bitirebileceklerini zannetmiyorum, part 2 - part 3 falan derken devamı gelir muhtemelen.
Daha izlemedim, sezon finali yapmasını bekliyorum.Arkadaşlar şu anda bölüm biriktiriyorum. Çizimleri 2. sezon gibi mi? Konusu falan sarıyor mu?