Dakika 1'deki pelerinli kız nerden çıktı? 3. Sezondan bir şeyi mi kaçırdım/unuttum?

Dakika 1'deki pelerinli kız nerden çıktı? 3. Sezondan bir şeyi mi kaçırdım/unuttum?
Fragmanı konuşuyorsanız Shaula adında bir karakter. Hikayeye nerden girdi ben de anımsayamadım. 😂

@Testo Unit internetten baktım şimdi, kabaca Shaula, Subaru'nun kokusuna çekilmiş, ustası Flugel ile aynı kokuyu taşıdığı için Subaru'yu Flugel zannediyormuş.
Muhtemelen cadı muhabbeti ile ilgisi var.

Son düzenleme:
Fragmanı konuşuyorsanız shaula adında bir karakter. Hikayeye nereden girdi ben de anımsayamadım. 😂

@Testo Unit internetten baktım şimdi, kabaca shaula, Subaru'nun kokusuna çekilmiş, ustası flugel ile aynı kokuyu taşıdığı için Subaru'yu flugel zannediyormuş.
Muhtemelen cadı muhabbeti ile ilgisi var.

shortslardan göre göre az çok bende aynı şeyi düşündümde nasıl bağlamışlar en son bölümden oraya? Ya da adamlar 4. sezonun ortasından başlamışlar fragmana.

Novelinin 10. arcda olduğunu ve geçen ay 44. cildinin çıktığını belirteyim. Bu tür serileri okumak daha sağlıklı çünkü çoğu şeyi atlıyolar.

shortslardan göre göre az çok bende aynı şeyi düşündümde nasıl bağlamışlar en son bölümden oraya? Ya da adamlar 4. sezonun ortasından başlamışlar fragmana.
Fragman sonuçta, sezonda ne olup bittiğini anlatırlar.
Novelinin 10. arcda olduğunu ve geçen ay 44. cildinin çıktığını belirteyim. Bu tür serileri okumak daha sağlıklı çünkü çoğu şeyi atlıyolar.
Doğrudur, senaryonun düzgün uyarlanmaması ve sansürler anime adaptasyonlarının kalitesini düşürüyor.
Bazen anime adaptasyonu çıkmış serinin manga veya noveline yıllarca ara verilmiş olması gibi durumlar da söz konusu oluyor.