Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Normal bir şekilde oyun dosyalarındaki exe dosyasının yanına gerekli dosyaları atmanız yeterli. Ekran kartınız nedir?
Ekran kartım GTX 1080 oyun dosyalarınaki exe dosyasının yanından kastınız nedir?Normal bir şekilde oyun dosyalarındaki exe dosyasının yanına gerekli dosyaları atmanız yeterli. Ekran kartınız nedir?
ReadyOrNot.exe dosyasının bulunduğu konuma gerekli dosyaları at. LukeFZ modunu yapman gerekiyor.Ekran kartım GTX 1080 oyun dosyalarınaki exe dosyasının yanından kastınız nedir?
Rehber: FSR 3 modu nasıl kurulur?
Şu anda bildiğim kadarıyla iki tane FSR 3 modu var. Bunlar LukeFZ ve Nukem'in modları. Nukem'in modu şu an sadece RTX ekran kartlarıyla çalışıyor. LukeFZ'nin modu ise bütün ekran kartlarıyla çalışıyor. Eğer RTX ekran kartınız varsa Nukem'in modu şu an daha stabil. Tabii RTX bir ekran kartınız...
Burası mı hocam?ReadyOrNot.exe dosyasının bulunduğu konuma gerekli dosyaları at. LukeFZ modunu yapman gerekiyor.
Rehber: FSR 3 modu nasıl kurulur?
Şu anda bildiğim kadarıyla iki tane FSR 3 modu var. Bunlar LukeFZ ve Nukem'in modları. Nukem'in modu şu an sadece RTX ekran kartlarıyla çalışıyor. LukeFZ'nin modu ise bütün ekran kartlarıyla çalışıyor. Eğer RTX ekran kartınız varsa Nukem'in modu şu an daha stabil. Tabii RTX bir ekran kartınız...techolay.net
Evet, direkt buraya atman gerekiyor diye biliyorum ama sen ReadyOrNot dosyasının içinde başka bir exe dosyası var mı diye bakabilir misin? Eğer yoksa buraya gerekli dosyaları at ve dene bir bakalım.
Evet binaries x64 dosyasının içinde shipping Ready or Not dosyası var özellikler deyince exe yazıyor.Evet, direkt buraya atman gerekiyor diye biliyorum ama sen ReadyOrNot dosyasının içinde başka bir exe dosyası var mı diye bakabilir misin? Eğer yoksa buraya gerekli dosyaları at ve dene bir bakalım.
Hangilerini atmam gerek?
Disablenvidiasignaturechecks şeyimi yaptım.
Bunları mı atacağım?@1589 Hocam bu Nukem'in modu. Sadece RTX kartlarda çalışıyor. RestoreNvidiaSignatureChecks yapıp düzeltin. Sonra LukeFZ'nin yani aşağıdaki modu indirin.
Evet, bu ikisini atıp oyuna girdiğinizde olması lazım. Kimi oyunda FG açılıyor kimi oyunda FSR tuşu açılıyor FSR 3 aktif etmek için.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-