yusfucuklar321 5

Uzman
Stremio kullanmaya başladım ancak bölümler çok yavaş açılıyor, sürekli donuyor ve altyazılar çok gecikmeli. İnternetim 100 Mbps. Sizce Real Debrid alsam bunlar düzelir mi, alınır mı, parasına değer mi?

Ben torbox almıştım. Açıkçası hız konusunda bir avantajını göremedim. Altyazı kısmı zaten tamamen şans. Yani çok daha yüksek bir internet hızı olmadıkça bence bir avantaj sağlamıyor.

Bu tarz servislerin tercih edilmesinin sebebi de biraz gizlilik esaslı. Bazı Avrupa ülkerinde ve Amerika'da çok sıkıntı yaratıyor.

Ben Real Debrid kullanıyorum. Hız açısından çok fark ediyor. Üç aylığını 9 euroya almak da avantajlı. Kesinlikle öneririm.

Real Debrid'in bir süredir telif haklarıyla başı dertte. Alternatiflere yönelin.

Ben Real Debrid kullanıyorum. Hız açısından çok fark ediyor. Üç aylığını 9 euroya almak da avantajlı. Kesinlikle öneririm.
Altyazıları nasıl çözerim, bir fikriniz var mı? Bir de Real-Debrid geçtikten sonra ne gibi farklar oldu, bölümler anında açıldı mı, hiç donma falan oldu mu?

Altyazıları nasıl çözerim, bir fikriniz var mı? Bir de Real-Debrid geçtikten sonra ne gibi farklar oldu, bölümler anında açıldı mı, hiç donma falan oldu mu?
Real Debrid ya da diğer sağlayıcıların altyazılara bir etkisi yok. Altyazılar OpenSubtitles'tan çekiliyor. Sadece Real Debrid'de çok fazla kaynak olduğu için gömülü altyazı bulunan kaynaklar olabiliyor. Yine de altyazı problemi olan içerikler de olabiliyor. Real Debrid ile kesinlikle daha hızlı açılıyor ve donma sorunu olmuyor.

Son düzenleme: