Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Alınabilir de 100 TB'ı ne yapacaksınız hocam?
Bizim tv kanalımız var filmleri dosyarı saklamak istiyoruz
100 TB derken GCP mi demek istedin? Çünkü Google One'da 30 TB var.
O nasıl oluyor? Yani düzenli bulut sunucu için ödeme yapmıyor musunuz? Tek seferlik gibi yazmışsınız. Drive ucuz ama bant genişliği ve birkaç açıdan o kadar yüksek boyutta yedekleme için makul olmayabilir. Benim bulut sunucu tercih etmeme sebebim düzenli ödeme sorunu olması ve ödeme yapmayınca verilerin riske girmesi ama maliyet ve erişebilirlik olarak çok cazipler tabi.
Alınır. Tabii 500 Manat uygunsa.Bizim TVkanalımız var. Filmleri, dosyaları saklamak istiyoruz.
Arkadaşın seni veya başkasından alıp sana verecekse arkadaşlarını da başkası dolandırmaya çalışıyor bence.
Google'da tek seferlik satılan bir depolama planı yok. 100 TB diye bir planda daha önce hiç duymadım, çok yüksek bir değer.
Google'da tek seferlik satılan bir depolama planı yok. 100 TB diye bir planda daha önce hiç duymadım, çok yüksek bir değer.
Ücretli olarak denemedim fakat yıllardır ücretsiz şekilde kullanıyorum birden fazla hesapta depo olarak kullanıyorum. 8-10 yıllık dosyalarım, fotoğraflarım, videolarım dahi bıraktığım gibi duruyor. Herhangi bir sorun yaşamadım.Arkadaşlar selam, yakın bir arkadaşım 100 TB Google Drive satıyor. Sadece bir kez ödeme yapılacak, bizim para ile 500 AZN. Sizce almak mantıklı mı?
Kurumsal bir TV kanalıysanız mümkünse kendi bulut depolama servisinizi/NAS sunucunuzu kurmanız güvenlik açısından daha iyi olabilir. Google Drive hesabının bağlı olduğu Google hesabının ele geçirilmesi durumunda önemli dosyaların sızdırılması, telif hakkı bulunan filmlerin sızdırılması hoş bir sonuç doğurmaz.Bizim tv kanalımız var filmleri dosyarı saklamak istiyoruz
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-