Makaleler
17
Yer
Rockport City
real-racing-3-keroxea-edition-v0-3r47ih0xzhgg1.webp

Selamlar!

Real Racing 3 için Keroxea Edition hazırladım.

Keroxea Edition şunları içerir:

-Sunucu erişimi kesildi.

-Dosya boyutu düşürüldü.

-Adreno GPU kullanan cihazlar için optimizasyon sağlandı.

-Hatalara sebep olan grafik paketleri yenilendi.

-Qualcomm Snapdragon S2 için derlenerek test edildi.

-Grafikler detaylandırıldı.

-Tome Shifted Multiplayer sistemi için offline oynanabilirlik geldi.

-Sunucuya bağlı olunmasa bile aktif görevler devamlı yenilenmektedir.

-Nostaljik olan efsanevi oyunun ilk sürümü böylece kurtarıldı diyebiliriz.

Reddit üzerinde oyuna ait tüm dosyaların ve arşivlerin olduğu bir link ve Keroxea Edition linki mevcuttur. İstediğiniz linki kullanabilirsiniz.

Real Racing 3 Veri Dosyaları | Reddit

Emeği Geçenler:
-RETR0
-Keroxea
-RTX 4060 TI
-Cody
-TeddySR71
-Project: Real Ressurection ekibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun kapalı kaynak iken nasıl oluyorda içerik modlama yapabiliyorsunuz? Ben çok anlayamıyorum bu mod işinden.
Aslında oyun açık kaynak hocam. EA kendisi sunmuyor ancak Android/data klasöründeki com.ea.games.r3_row içeriğindeki .depot'lara ve .apk'nın decompile edilmiş haline baktığımız zaman oyunun tüm kaynak kodlarına erişebiliyoruz.

Geliştirici ekibimiz 60 kişiyi aştı, Project: Resurrection'dan devam etmekteyiz arada bir Keroxea Edition'a eklemeler yapıyoruz.

Aslında oyun açık kaynak hocam. EA kendisi sunmuyor ancak Android/data klasöründeki com.ea.games.r3_row içeriğindeki .depot'lara ve .apk'nın decompile edilmiş haline baktığımız zaman oyunun tüm kaynak kodlarına erişebiliyoruz.

Geliştirici ekibimiz 60 kişiyi aştı, Project: Resurrection'dan devam etmekteyiz arada bir Keroxea Edition'a eklemeler yapıyoruz.
Hmmm, bu data muhabbetini düşünmüştüm ama yani execute edilen kısım apk yani. Mantığı tam kavrayamadım.

Decompile etme işlemi mi? Bu reverse engineering olmuyor mu? Yoksa apk'yı farklı bir formatta mi inceleyerek yapıyorsunuz yani.

Elinize sağlık, anlaşılan Real Racing 3 sizin için bir tutku.

Elinize sağlık, anlaşılan Real Racing 3 sizin için bir tutku.

Sağ olun hocam, 2014'te o kaliteyi gördükten sonra bu oyunu bırakamazdım.

1777015826277.webp

Hmmm, bu data muhabbetini düşünmüştüm ama yani execute edilen kısım APK yani. Mantığı tam kavrayamadım.

Hocam hem APK hem de assets paketleri (pistler, otomobillerin 3D modelleri, ses paketleri vs.) Ayıklıyoruz.

Decompile etme işlemi mi? Bu reverse engineering olmuyor mu? Yoksa APK'yı farklı bir formatta mi inceleyerek yapıyorsunuz yani.

Bir nevi reverse engineering oluyor hocam doğrudur.

Son düzenleme: