Hangisini önerirsiniz?

• Realme 10

• Realme C55

• Samsung Galaxy A16

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Anladım. O zaman Nothing Phone 1'i eleyeyim. Uzun süreli kullanacağım bir telefon alacağım.

14.000 TL civarına zor çıkarım hocam. Samsung Galaxy A16 alayım o zaman, başka öneriniz varsa (maksimum 12.000 TL çıkabilirim ama 10.000 TL altı olursa daha iyi olur) yazabilirsiniz. İkinize de teşekkürler.
Bunu öneririm maks bütçede.

Anladım. O zaman nothing Phone 1'i eleyeyim. Uzun süreli kullanacağım bir telefon alacağım.

14.000 TL civarına zor çıkarım hocam. Samsung Galaxy A16 alayım o zaman, başka öneriniz varsa (maksimum 12.000 TL çıkabilirim ama 10.000 TL altı olursa daha iyi olur) yazabilirsiniz. İkinize de teşekkürler.

Nothing 1 güncelleme almasada Android 15 ROM vs yüklersiniz. Ort 5 sene götürür. Eğer 14K ya çıkarsanız A36+Buds FE var. Eğer ziraat süper kartınız varsa A36 13K dı.

Biraz daha verip bunu da alabilir.

Nothing 1 güncelleme almasada Android 15 ROM vs yüklersiniz.
Epey'de Android 15 alacağı yazıyor hocam.
1747675664943.webp

Bütçeyi artırıp Samsung Galaxy A36 almaya çalışacağım. Alamazsam A26'nın mono ses çıkışına sahip olması ve jack girişi olmaması nedeniyle A25 alacağım muhtemelen. A25'te stereo ve jack girişi var mış. ROM işlerine çok girişmek istemiyorum açıkçası.

Bütçeyi artırıp Samsung Galaxy A36 almaya çalışacağım. Alamazsam A26'nın mono ses çıkışına sahip olması ve jack girişi olmaması nedeniyle A25 alacağım muhtemelen. A25'te stereo ve jack girişi var mış. ROM işlerine çok girişmek istemiyorum açıkçası.

Eğitim indiriminden mutlaka yararlanmaya çalışın. Eğer kulaklığınız yoksa Buds FE de alabilirsiniz. A26 da mono mu var mıs 🤣🤣.yani nothing 1 ROM işlerine girmesenizde uzun süre götürürde tahmini kaç sene kullanacaksınız? 5 seneden sonra değiştirmeniz gerekebilir. A25'in de 1 2 seneye yazılım desteği biter. Bu yüzden nothing 1 alın ama 14K bütçe biriktirirseniz A36 alın.