Hocam emin değilim ama A26’da vardı stereo sanki. Jack girişi için değmez bence.Bütçeyi artırıp Samsung Galaxy A36 almaya çalışacağım. Alamazsam A26'nın mono ses çıkışına sahip olması ve jack girişi olmaması nedeniyle A25 alacağım muhtemelen. A25'te stereo ve jack girişi var mış. ROM işlerine çok girişmek istemiyorum açıkçası.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Stereo yokmuş, ben de şaşırdım. Yıl olmuş 2025, mono ne demek?
5 sene, en kötü 7 sene kullanacağım. Uzun vadeli alacağım, bu yüzden bütçeyi artırmaya çalışıp A36 almaya çalışacağım.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Stereo yokmuş, ben de şaşırdım. Yıl olmuş 2025, mono ne demek?
Eki Görüntüle 149276
Nothing 1 alın. A25 ve A26'dan daha iyi sadece A25'ten 1 2 yıl erken desteği bitiyor.
Eğer bütçe artarsa A36.
5 sene, en kötü 7 sene kullanacağım. Uzun vadeli alacağım, bu yüzden bütçeyi artırmaya çalışıp A34 almaya çalışacağım.
Akakçe'de A34 16k. Değmez onun yerine A36 alın.
5 sene bir sekilde 7 sene nothing 1 götürür. Ama a1X, a2X serisi uzun ömürlü değiller.
Öncelik sıramı şu şekilde belirledim, bütçeyi artırmaya çalışıp A36 almaya çalışacağım. Olmazsa Nothing Phone 1, ROM işlerine girişmek istemesem de bir şekilde idare ederim, ROM atmayı da denerim belki. Cihazı brick etmekten korkuyorum ben, yoksa atarım.
A36 yazacağıma A34 yazmışım, pardon hocam.
- Makaleler
- 6
Öncelik sıramı şu şekilde belirledim, bütçeyi artırmaya çalışıp A36 almaya çalışacağım. Olmazsa nothing Phone 1, ROM işlerine girişmek istemesem de bir şekilde idare ederim, ROM atmayı da denerim belki. Cihazı brick etmekten korkuyorum ben, yoksa atarım.
Eki Görüntüle 149278
Öncelik sırası iyi ama nothing 1 altını önermem. O fiyatlara 2.elde bakabilirsiniz. Brick yapmaktan korkuyorsanız telefoncu vs yapabilir belki.
Sorun değil ama şaşırdım bir an
- Makaleler
- 23
Rom atmaya gerek yok. Nothing Phone (1) kasma donma yapacak bir cihaz degil. Tek eksi yani guncel olmamasi.Öncelik sıramı şu şekilde belirledim, bütçeyi artırmaya çalışıp A36 almaya çalışacağım. Olmazsa Nothing Phone 1, ROM işlerine girişmek istemesem de bir şekilde idare ederim, ROM atmayı da denerim belki. Cihazı brick etmekten korkuyorum ben, yoksa atarım.
Eki Görüntüle 149278
- Makaleler
- 6
ROM atmaya gerek yok. Nothing Phone (1) kasma donma yapacak bir cihaz degil. Tek eksi yani guncel olmamasi.
Ona uygun Android 16 ROM'u gelir daha uzun süre kullanır sadece. Kendisi uzun süre kullanacağı için ROM önerdim.
İkinci ele çok güvenmiyorum, yaşadığım şehir üçkâğıtçılıkla bilinen bir şehir. Sahibinden'de de Param Güvende çok tercih edilmiyor, kargo ile de zor. Param Güvende olsun veya olmasın, aldığım telefon çalıntı çıkarsa başım yanar. Hiç o risklere girmek istemiyorum. Risk almayı göze alsam daha iyi telefonlar ile daha farklı yöntemlere başvururdum, o işleri yapan bir tanıdık var.
Android 16 almayacağından ötürü zamanla Android 15 uygulama desteğinin kesilmesi sonrası ROM atacağım hocam. Kasma, donma vb. için atmayacağım.Rom atmaya gerek yok. Nothing Phone (1) kasma donma yapacak bir cihaz degil. Tek eksi yani guncel olmamasi.
- Makaleler
- 23
Ben 3. Taraf ROM'lari pek sevmiyorum. Android 15'i aldi zaten cihaz. 16 eksik kalsin. Tabii bu benim fikrim. Konu sahibi telefonu istedigi gibi kullanabilir.Ona uygun Android 16 ROM'u gelir daha uzun süre kullanır sadece. Kendisi uzun süre kullanacağı için ROM önerdim.
Android 15'in en az 5 yil gideri var. Bence yeterli.İkinci ele çok güvenmiyorum, yaşadığım şehir üçkâğıtçılıkla bilinen bir şehir. Sahibinden'de de Param Güvende çok tercih edilmiyor, kargo ile de zor. Param Güvende olsun veya olmasın, aldığım telefon çalıntı çıkarsa başım yanar. Hiç o risklere girmek istemiyorum. Risk almayı göze alsam daha iyi telefonlar ile daha farklı yöntemlere başvururdum, o işleri yapan bir tanıdık var.
Android 16 almayacağından ötürü zamanla Android 15 uygulama desteğinin kesilmesi sonrası ROM atacağım hocam. Kasma, donma vb. için atmayacağım.
- Makaleler
- 6
İkinci ele çok güvenmiyorum, yaşadığım şehir üçkâğıtçılıkla bilinen bir şehir. Sahibinden'de de Param Güvende çok tercih edilmiyor, kargo ile de zor. Param Güvende olsun veya olmasın, aldığım telefon çalıntı çıkarsa başım yanar. Hiç o risklere girmek istemiyorum. Risk almayı göze alsam daha iyi telefonlar ile daha farklı yöntemlere başvururdum, o işleri yapan bir tanıdık var.
Param Güvende daha çok satın alan için iyi ama dediğiniz sebeplerden 2.eli silelim. Yurt dışı telefon işlerini yapan tanıdığınız varsa Mi 14T alabilirsiniz.