Hangisini önerirsiniz?

• Realme 10

• Realme C55

• Samsung Galaxy A16

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Eğer bir sıkıntı olursa buraya yazarsanız yardımcı olurum. İlk defa Samsung kullanıyorsanız ipuçları kısmını güzel yapmışlar. En detayına kadar anlatıyor. Oraya bakabilirsiniz.

Eğer bir sıkıntı olursa buraya yazarsanız yardımcı olurum. İlk defa Samsung kullanıyorsanız ipuçları kısmını güzel yapmışlar. En detayına kadar anlatıyor. Oraya bakabilirsiniz.
Eski telefonum (Lenovo P2a42) saf Android 7 idi. Batarya şişmesi sonrası yeni telefon arayışına girdim. İlk defa Samsung kullanacağım, One UI beni zorlayacak gibi ancak üstesinden gelirim.

Eski telefonum (Lenovo p2A42) saf Android 7 idi. Batarya şişmesi sonrası yeni telefon arayışına girdim. İlk defa Samsung kullanacağım, One UI beni zorlayacak gibi ancak üstesinden gelirim.

Asla zorlamaz. Bende general GM9 Pro'dan S22'ye geçtim ilk başta anlayamadım ama keşfettikçe cidden çok güzel şeyler var. Mesela şu an bilmiyorsunuz ama GoodLock. Keşfedince 1 2 saat onu kurcaladım Samsung telefonlar için çok iyi bir uygulama.

Eski telefonum (Lenovo P2a42) saf Android 7 idi. Batarya şişmesi sonrası yeni telefon arayışına girdim. İlk defa Samsung kullanacağım, One UI beni zorlayacak gibi ancak üstesinden gelirim.
Alışırsınız rahat hocam. 1-2 hafta sonra rahat kullanabilirsiniz.

Good Lock’a bakmayı unutmayın tabii telefon desteklerse.