Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
CMF'e bloatware ve reklam gelecek NOS 4 ile birlikte. Ben NP1 secerdim. En azindan NOS 4 almadigi icin reklam gelmeyecek. Detay olarak reklamlar ana kilit ekraninda belirecekmis. Sirf bu yuzden CMF yerine NP1'i mantikli buluyorum o yuzden. Reklam ve Bloatware mevzusu dusunduruyor.Cmf 1 mi bu mu deseler cmf tercih ederdim vu arada. Yazılımı yeter.
- Makaleler
- 6
Cmf'e bloatware ve reklam gelecek nos 4 ile birlikte. Ben NP1 secerdim. En azindan nos 4 almadigi icin reklam gelmeyecek. Detay olarak reklamlar ana kilit ekraninda belirecekmis. Sirf bu yuzden cmf yerine NP1'i mantikli buluyorum o yuzden. Reklam ve bloatware mevzusu dusunduruyor.
NP1'deki sorunlardan uzak duruyorum bende
- Makaleler
- 23
NP1'in Türkiye varyasyonlari Avrupa cihazlari bu arada. Hint pazarindakilerde green line sorunu mevcut.NP1'deki sorunlardan uzak duruyorum bendereklam alsın ama cihaz bozulmasın. Adam zorla 10k yı biriktirip cihazı bozulursa sıkıntı.
- Makaleler
- 6
NP1'in Türkiye varyasyonlari Avrupa cihazlari bu arada. Hint pazarindakilerde Green line sorunu mevcut.
Avrupa cihazlarında da sorunlar mevcut. Batarya optimizesi rezalet mesela. O fiyattaki cihazlardan iyi ekran süresi beklerken 5 saat veriyor.
Green line dışı sorunlarda oluyor maalesef.
Zaten Green line denilen sorun yalnızca Hindistan üretimli telefonlara özel.
Bu ve CMF arasindan ben de CMF tercih ederdim sahsen. Devasa bir SoC farki var. LYT-600, IMX882'nin reband hali bu arada.
- Makaleler
- 23
Nothing'in lehine olmak uzere, S23 ile aralarinda yarim saatlik SoT farki var. Yani S23 ve S24 ile bir asagi bir yukari ayni ekran surelerine sahip. S22, S21, S21 FE gibi cihazlardan daha iyi SoT olarak.Avrupa cihazlarında da sorunlar mevcut. Batarya optimizesi rezalet mesela. O fiyattaki cihazlardan iyi ekran süresi beklerken 5 saat veriyor.
Green line dışı sorunlarda oluyor maalesef.
Zaten Green line denilen sorun yalnızca Hindistan üretimli telefonlara özel.
- Makaleler
- 6
Nothing'in lehine olmak uzere, S23 ile aralarinda yarim saatlik sot farki var. Yani S23 ve S24 ile bir asagi bir yukari ayni ekran surelerine sahip. S22, S21, S21 FE gibi cihazlardan daha iyi sot olarak.
Hocam o fiyatta iyi değil ekran süresi. A26 A16 A17 5G ile kıyaslar mısınız? S24 S23 S22 S21 gibi baz s serisi hiçbir zaman iyi bir ekran süresine sahip olmadılar.
- Makaleler
- 23
Açıkçası NP1 daha çok A54 dengi bir cihaz. Yani sensor kalitesi, chipset verimliligi vb. Olarak A1X, A2X hatta A3X serilerinden daha üstün bir cihaz. Bunu telefonu bizzat kullananlar söylüyor. Hatta A54'teki Exynos chipseti yüzünden yabancı ülkelerdeki bilinçli kullanıcılar NP1'i tercih ettiler o dönem.Hocam o fiyatta iyi değil ekran süresi. A26 A16 A17 5G ile kıyaslar mısınız? S24 S23 S22 S21 gibi baz s serisi hiçbir zaman iyi bir ekran süresine sahip olmadılar.
Bandırmalı1965
Uzman
Hocam gündelik işler ve sosyal medya için alınır mı?
12 Lite kullanıyorum hocam kesinlike Realme veyq Oppo almayın memnuniyetin sıfır. Realmeuı ve ColorOS rezalet inanılmaz buglı ve laglı duvar kâğıdı ayarlamak bile işkence.
Bootloader açmak ve özgürlük zaten yok.
Başka UI'lere bakın.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri