Realme 9i telefonda GTA:SA'da hızlı araç sürerken kasıyor

Luna1057

Yetkin
En çok hızlı araç sürerken oluyor. Telefonum Realme 9i. Ayarlarım mediumda. Car reflections ayarı detailed, draw distance ve resolution %100. Draw distance ayarını %70-80 yapıp tekrar denedim fakat yine oldu. Frame limiter ayarını açmayı denedim fakat açınca sürekli 30 FPS veya altında oynuyormuş gibi oluyor. Oyun APK değil.

Son düzenleme:
Eski sürüm APK deneme şansın var mı? Samsung Note 2 ile benzer ayarlarda kasmadan oynadığımı hatırlıyorum. Normalde telefon sürümünün bilgisayardan daha az sorunlu olması gerekiyor.

Eski sürüm APK deneme şansın var mı? Samsung Note 2 ile benzer ayarlarda kasmadan oynadığımı hatırlıyorum. Normalde telefon sürümünün bilgisayardan daha az sorunlu olması gerekiyor.
2.10 sürümünde kastığını hiç hatırlamıyorum o yüzden ona baktım fakat siyah kurt resmi olan siteden indirmeye çalıştığımda güncel sürüm sitesine atıyor. Başka nereden güvenilir bir şekilde indirebilirim?

Güvenilir bir şey bulamadım. Resmen ortadan kaybolmuş oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…