Luna1057

Yetkin
En çok hızlı araç sürerken oluyor. Telefonum Realme 9i. Ayarlarım mediumda. Car reflections ayarı detailed, draw distance ve resolution %100. Draw distance ayarını %70-80 yapıp tekrar denedim fakat yine oldu. Frame limiter ayarını açmayı denedim fakat açınca sürekli 30 FPS veya altında oynuyormuş gibi oluyor. Oyun APK değil.

Son düzenleme:
Eski sürüm APK deneme şansın var mı? Samsung Note 2 ile benzer ayarlarda kasmadan oynadığımı hatırlıyorum. Normalde telefon sürümünün bilgisayardan daha az sorunlu olması gerekiyor.

Eski sürüm APK deneme şansın var mı? Samsung Note 2 ile benzer ayarlarda kasmadan oynadığımı hatırlıyorum. Normalde telefon sürümünün bilgisayardan daha az sorunlu olması gerekiyor.
2.10 sürümünde kastığını hiç hatırlamıyorum o yüzden ona baktım fakat siyah kurt resmi olan siteden indirmeye çalıştığımda güncel sürüm sitesine atıyor. Başka nereden güvenilir bir şekilde indirebilirim?

2.10 sürümünde kastığını hiç hatırlamıyorum o yüzden ona baktım fakat siyah kurt resmi olan siteden indirmeye çalıştığımda güncel sürüm sitesine atıyor. Başka nereden güvenilir bir şekilde indirebilirim?
Güvenilir bir şey bulamadım. Resmen ortadan kaybolmuş oyun.