S24+'ın bile ekranı GT 6'nın yanında sönük kalmış. Kısıtlanmış S24 FE'nin ekranı ile karşılaştırılması Realme GT'ya hakaret olur. İnanmayan testi izleyebilir.

Açık konuşmak gerekirse bu saatten sonra hiçbir cihazın ekranından dolayı tercih edileceğini düşünmüyorum.
Yazılım, kamera ve işlemci etrafında dönüyor tüm gelişim.

S24+'ın bile ekranı GT 6'nın yanında sönük kalmış. Kısıtlanmış S24 FE'nin ekranı ile karşılaştırılması Realme GT'ya hakaret olur. İnanmayan testi izleyebilir.

Reklam videosu :p
GSMArena'nın testi ortada, eminim ki diğer testlerde de çok farklı bir sonuç olmayacaktır. Realme'nin kendi söylediği bile zaten %1 beyaz ekranda ve sensör önünde hayvan gibi parlak bir ışıkta, ki onda bile 4000-5000 nit görmüş GSMArena'da. Biz caddede yürürken Reels kaydırınca, WhatsApp'a girince sensör önü özel ışıkla %1 beyaz ekran mı kullanıyoruz? Hayır. O zaman o değerlerin bizim için manası yok, namıdiğer "yalanımsı". Kötü demiyorum ama rakamlar yanıltıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık konuşmak gerekirse bu saatten sonra hiçbir cihazın ekranından dolayı tercih edileceğini düşünmüyorum.
Yazılım, kamera ve işlemci etrafında dönüyor tüm gelişim.
Sadece ekran değil zaten. Mesela konuda Realme GT 6 olduğundan bu cihazdan örnek vermek gerekirse; işlemci, batarya, ekran, hızlı şarj, full paket olması gibi sebeplerle tercih edilebilir. Kamerası da birkaç ay ve galaksi fotoğrafı çekmenin hayatında çok büyük etki yapmayacak kişileri tatmin eder. Yazılım işi çok abartılıyor. Özellikle Samsung'un verdiği güncellemelere baktığımda nedense reelde olanla, algıdaki yazılım birbirini tutmuyor. Yıl olmuş 2025 bu devirde birçok üretici belirli bir arayüz seviyesine ulaşmış durumda. Yeni Android güncellemeleri vaow dedirtecek gelişmelerle gelmiyor. O yüzden yazılım benim açımdan önemli değil.

Reklam videosu :p
Gsmarena'nın testi ortada, eminim ki diğer testlerde de çok farklı bir sonuç olmayacaktır. Realme'nin kendi söylediği bile zaten %1 beyaz ekranda ve sensör önünde hayvan gibi parlak bir ışıkta, ki onda bile 4000-5000 nitleri görmüş Gsm. E biz caddede yürürken Reels kaydırınca, Whatsapp girince sensör önü özel ışıkla %1 beyaz ekran mı kullanıyoruz? Hayır. O zaman o değerlerin bizim için manası yok, namı diğer "yalanımsı". Kötü demiyorum ama rakamlar yanıltıcı.
Maksimumdan benim anladığım; küçük bir kısım da olsa 6000 nit alabildiğini söylüyor marka. Bu demek değildir ki tüm panel 6000 nit. Genelde 1500-2000 nit arasında gidip geliyor. Bunun ayrımını bildiğinizi sanıyorum ama nedense çarpıtıyorsunuz. Benzer kalitede ekranı Samsung neden sadece Ultra modellerine koyuyor sizce? Diğerleri tabiri caizse üvey evlat mı? Yeni ve muhtemelen 35 bin TL civarında olacak S25 FE'de bu kalitede bir ekran göremeyeceğiz. Samsung ekran yapabiliyor benim bildiğim kadarıyla ama kendi cihazlarına koymuyor. Neden peki? Bunu hiç sorguladınız mı?

Son düzenleme: