Makaleler
30
Yer
Montpellier
Tanıtımı 4 Kasım'da gerçekleşecek GT 7 Pro'nun renkleri paylaşıldı.

Yıldız izcisi titanyum

20241027_125648.webp

Optik beyaz

20241027_125651.webp

Mars kaşifi

20241027_125650.webp

Renkleri Çince'den çevirdiğimiz için mars kaşifi hariç isimler farklı olabilir, bir tık komik duruyorlar çünkü. Bence renkler güzel, asıl eleştireceğim nokta 2020 yıllarındaki bir Çinli tasarım problemi.

20241027_125836.webp

Kamera adası ve çevresindeki "AI" gibi lüzumsuz yazılar. Bunların telefonu komikleştirdiği düşüncesindeyim. Bunu seneler önce yapıyorlardı ama bir geri dönüş yaşamışlar gibi gözüküyor. Hyperimage+ ise Realme'nin kamera yapay zekası.

Sizler GT 7 Pro'nun renkleri ve tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Tanıtımı 4 Kasım'da gerçekleşecek GT 7 Pro'nun renkleri paylaşıldı.
Yıldız izcisi titanyum.

Eki Görüntüle 93837

Optik beyaz.

Eki Görüntüle 93838

Mars kaşifi.

Eki Görüntüle 93839

Renkleri Çince'den çevirdiğimiz için mars kaşifi hariç isimler farklı olabilir, bir tık komik duruyorlar çünkü. Bence renkler güzel, asıl eleştireceğim nokta 2020 yıllarındaki bir Çinli tasarım problemi.

Eki Görüntüle 93841

Kamera adası ve çevresindeki "AI" gibi lüzumsuz yazılar. Bunların telefonu komikleştirdiği düşüncesindeyim. Bunu seneler önce yapıyorlardı ama bir geri dönüş yaşamışlar gibi gözüküyor. Hyperimage+ ise Realme'nin kamera yapay zekası.

Sizler GT 7 Pro'nun renkleri ve tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Tasarım çok kötü olmuş, klasik “Çinli” tasarımı…

Konuyu tam okuyunca aynısını yazdığını gördüm ne bu uyum violet bey 🙂

Şu tasarımları kim beğeniyor, onaylıyor şaşıyorum. Bu yine iyiymiş. Huawei'nin, Honor'ın yeni tasarımları çok daha kötü. İnsanların Samsung, iPhone almalarının en büyük sebebi kompakt olması ve kibar durması zaten. Bir ayna fotoğrafı çekeceksin telefon uzay mekiği gibi.

Şu tasarımları kim beğeniyor, onaylıyor şaşıyorum. Bu yine iyiymiş. Huawei'nin, Honor'ın yeni tasarımları çok daha kötü. İnsanların Samsung, iPhone almalarının en büyük sebebi kompakt olması ve kibar durması zaten. Bir ayna fotoğrafı çekeceksin telefon uzay mekiği gibi.
Ya tasarım konusu çok göreceli, herkesin farklı bir zevki var ama bu tasarımı seven bir kişi bile görmedim. Yeni amiral gemilerine ayak uyduramamış bence bu tasarım. Şahsen Honor Magic 6 Pro ve Vivo X200 Pro falan muhteşem duruyor ama bu konudaki gibi tasarımlar bilemedim ne kadar iyi.

Ya tasarım konusu çok göreceli, herkesin farklı bir zevki var ama bu tasarımı seven bir kişi bile görmedim. Yeni amiral gemilerine ayak uyduramamış bence bu tasarım. Şahsen Honor Magic 6 Pro ve Vivo X200 Pro falan muhteşem duruyor ama bu konudaki gibi tasarımlar bilemedim ne kadar iyi.
Magic 6 Pro'ya katılmasam da X200 Pro evet, daha hoş duruyor. Yine de herhangi bir normal kullanıcı için fazla kaba duruyor. Ben elimde bu telefonlarla gezmek istemezdim şahsen.

Bence hiç olmamış telefonun kamerasını kaçak kat gibi koymuşlar. Renkler içinde yorum yapmak istemiyorum "bu fotoğraf bu telefonla çekilmiştir" gibi bir vaka da olabilir.

Mars rengi hoş duruyor.
Cihazın testleri, performansı ve verimliliği de iyiydi.
60 FPS destekleyen oyunlara kare yaratma teknolojisi ile 120 FPS desteği de sunmuşlar.