sakus
Başarılı
Windows'u nereden insirdiniz?
DxDiag bileşenin ekran görüntüsünü ekler misiniz?
Kendi sitesinden sıfır kurulum ile. USB kurulum.
Windows'u nereden insirdiniz?
DxDiag bileşenin ekran görüntüsünü ekler misiniz?
Merhaba, deneyebilir misiniz? Realtek HD Audio Driver gezginler'den çektim diye linç yemek istemem ama, legacy (geriye dönük) Realtek ses çipi olan cihazlarda en iyi çalışan sürücü diyebilirim.Merhaba, bilgisayarımı yeni formatladım. Anakartımın driverını kuruyorum ve bu olayı ilk kez yaşıyorum. Önceden kurduğum zamanlarda yaşamamıştım nasıl çözebilirim bu problemi?
Arkadaşın dediği gibi yükletmiyor.![]()
Realtek Audio Control - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.apps.microsoft.com
b81s635.png ny7grt3.png@killsgangmember sizin dxdiag ekran görüntüsü beklemekteyim.
Formatlamadan önceden anakartımın driverını kullanıyordum ve böyle bir sorun yaşamamıştım ilk kez oluyor bu.Merhaba, deneyebilir misiniz? Realtek HD Audio Driver gezginler'den çektim diye linç yemek istemem ama, legacy (geriye dönük) Realtek ses çipi olan cihazlarda en iyi çalışan sürücü diyebilirim.
Bilgisayar veya laptop modeli hakkında bilgi verir misin?
Siz yine de deneyip sonucu bildirir misiniz?Formatlamadan önceden anakartımın driverını kullanıyordum ve böyle bir sorun yaşamamıştım ilk kez oluyor bu.
Verdiği hata nedir? Ayrıca .inf dosyasını seçip kurmayı denedin mi?Kurulum yapılmasına izin vermedi sebebi büyük ihtimal Windows 11 desteği yok diye düşünüyorum.
Verdiği hata nedir? Ayrıca .inf dosyasını seçip kurmayı denedin mi?