Deneyip sonucu bildirir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Microsoft bunu bize sorsaydı keşke.Suç Windows'ta kendi kafasına göre 3 yıllık sürücü kurunca sistem kafayı yiyor. Sonra çık işin içinden uğraş dur.
Aslında sorması lazım bu sürücüler mevcut kurmak ister misin diye. Ekran kartı sürücüsünü bile 2 sene öncekini kuruyor.
Hocam attığınız linki indirdim fakat indirme üzerine bir uzantı göremiyorum yardımcı olur musunuz?
Manuel olarak, aygıt yöneticisinden kurmayı dener misiniz? Bilmiyorsanız: Aygıt yöneticisi>Ses sürücünüz>Sağ tık Sürücü yazılımını güncelleştir> bilgisayarımdaki sürücülere el ile göz at> Sürücüyü çıkarttığınız klasörü seçip, ileri diyip dener misiniz?Hocam attığınız linki indirdim fakat indirme üzerine bir uzantı göremiyorum yardımcı olur musunuz?
Manuel olarak, Aygıt Yöneticisi'nden kurmayı dener misiniz? Bilmiyorsanız: Aygıt yöneticisi>Ses sürücünüz>Sağ tık sürücü yazılımını güncelleştir> bilgisayarımdaki sürücülere el ile göz at> Sürücüyü çıkarttığınız klasörü seçip, ileri deyip dener misiniz?
"Cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü." diyerek herhangi bir işlem yapmadı hocam.
DDU ile kaldırıp aynı işlemi tekrarlayın. Yine olmazsa "Disketi var" seçeneğini seçip. .inf den kurabilir misiniz?"Cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü." diyerek herhangi bir işlem yapmadı hocam.
DDU ile kaldırıp aynı işlemi tekrarlayın. Yine olmazsa "disketi var" seçeneğini seçip. İnfden kurabilir misiniz?
DDU olayını denedim olmadı. Dediğiniz ikici seçeneği uyguladım güncelleştirdi fakat arama kısmında Audio Console hala gözükmüyor.
https://dl.dell.com/FOLDER06540684M...Application_4HHH9_WIN64_1.14.226.0_A01_02.EXE uygulamanın exe dosyası, indirmeden önce mağazadan deneyin, kurmazsa bunu deneyin.DDU olayını denedim olmadı. Dediğiniz ikici seçeneği uyguladım güncelleştirdi fakat arama kısmında Audio Console hala gözükmüyor.